Viimeisin taisteluraportti US Openista! Kiina Jinhua 2 voittoa ja 2 tappiota, Zheng Qinwen teki suuren paluun, Shang Juncheng oli kiireessä 1-2

2024-08-27

Tänä aamuna 2024 US Openin ensimmäinen kierros alkoi. Uusin taisteluraportti osoittaa, että China Golden Flower on voittanut 2 voittoa ja 2 tappiota ja Wang Xiyu molemmat hävisivät ensimmäisellä kierroksella ja sitten hävisivät. Kriittisessä tilanteessa 1-2 hänen oli voitettava kaksi peliä peräkkäin kaataakseen 27. sijan. aloita.

Kun Zheng Qinwen oli kruunattu naisten kaksinpelin mestariksi Pariisin olympialaisissa, hän pääsi US Openiin seitsemänneksi ja kohtasi Anisimovan ensimmäisessä ottelussaan. Kiinan ykkössisko astui tilaan liian hitaasti ensimmäisessä erässä. Hän oli 1-5 jälkeen ja menetti vauhtinsa turhaan, ja hävisi sitten ensimmäisen erän lukemin 4-6. Toisessa erässä Zheng Qinwen sopeutui nopeasti ja käänsi viidennen pelin tarjoilun katkaisun edun voitoksi voittaen 6-4. Viimeisessä erässä Zheng Qinwen johti 2 peräkkäistä peliä, ja hän teki uuden 3-0 nopean päätöksen Grand Slam -kilpailussa 2 peräkkäistä pysähdystä ja eteni toiselle pyörälle.

Wang Yafan pelasi 9. sijan Sakkaria vastaan. Ensimmäisessä erässä hänen syöttönsä oli äärimmäisen aggressiivinen ja umpikuja joutui tekemään jopa 14 pakollista virhettä -6. Kiinan kultainen kukka. Sen jälkeen kreikkalainen ykkönen on vetäytynyt, ja Kiinan Golden Flower on murtautunut ensimmäisen kierroksen läpi kaikissa neljässä Grand Slam -turnauksessa yhden kauden aikana. Kahdessa muussa pelissä Yuan Yue hävisi Andreevalle 0-2 ja Wang Xiyu hävisi välierän kahdessa peräkkäisessä erässä, häviten Parille ensimmäistä kertaa.

Shang Junchengin ja Bublikin välisessä taistelussa Kiina alkoi pelata tiukasti vuoden 2005 jälkeen. Ensimmäisen erän lopussa he tekivät suuria ponnisteluja, ja kun taistelu saavutti 4 tasapeliä, he voittivat 6-4 peräkkäisillä tauoilla ja takuilla. Myöhemmin nro 27 siemen aloitti vastahyökkäyksen ja tasoitti toisen erän 6-3. Kolmannessa erässä hän rikkoi syöttönsä 5. ja 11. pelissä ja voitti jälleen 7-5. Shang Juncheng on kriittisessä tilanteessa ja jää suurella pistemäärällä 1-2:een. Pysy kuulolla siitä, kestääkö hän painetta ja saavuttaako hän ensimmäisen voittonsa US Openissa.