Zheng Qinwen pilkkasi Djokovicia pelin jälkeen! 1-5 jälkeen isoon paluun, hänen mentaliteettinsa muuttui ja hän teki 12 ässää.

2024-08-27

Kiinan huippusisar Zheng Qinwen johdatti ensimmäisen voittonsa US Openissa. Paikallisen villikorttipelaajan ja Toronton aseman toiseksi sijoittuneen Anisimovan kohtaama Zheng Qinwen suoritti käännöksen 140 minuutin kiihkeän taistelun jälkeen ja eliminoi vastustajansa kokonaispisteillä 2-1. Tulos kolmessa erässä oli 4-6/6-4 /6-2. Toisella kierroksella Zheng Qinwen kilpailee Erica Andreevan kanssa.

Heti kun tämän vuoden US Openin arvonta julkaistiin, kaikki ilmaisivat "sympatiaa" Zheng Qinwenin kohtaamisesta Anisimovan kanssa ensimmäisellä kierroksella, koska Anisimova oli kerran Grand Slam -välierissä ja hän on ollut hyvässä kunnossa viime aikoina, ja hän voitti myös Sabalenkan, no. 2 maailmassa. Näin vahvan paikallisen pelaajan kohtaaminen ensimmäisellä kierroksella oli todella kova taistelu.

Ensimmäisessä erässä Anisimova tunsi itsensä kuumaksi yleisön hurrauksissa ja onnistui katkaisemaan syöttönsä peräkkäin. Seitsemännessä pelissä Zheng Qinwen astui vähitellen tilaan, katkaisi tarjoilun neljällä suoralla pisteellä ja mursi jälleen kiinni 4-5. Tärkeässä 10. pelissä Anisimova mursi Zheng Qinwenin jälleen ja hävisi ensimmäisen erän 4-6.

Toisessa erässä Zheng Qinwen siirtyi johtoon peräkkäisillä tauoilla 4-2-johtoon ja säilytti etunsa erän loppuun asti, kun se palasi 6-4. Zheng Qinwen taisteli yhä enemmän ja Yueyong rikkoi peräkkäin ja voitti 3 pisteen etua, vaikka Anisimova jahtasi kaksi peräkkäistä peliä maalintekoon, Zheng Qinwen käytti vahvaa syöttöä ja tarkkoja kämmentaitojaan voittaakseen kolme peräkkäistä peliä ja voitti toisen erän. 6-2 suuren käännöksen suorittamiseksi.

Syy, miksi Zheng Qinwen pystyi voittamaan tämän pelin, liittyi hänen oikea-aikaiseen syöttö- ja hyökkäysparannukseensa. Ensimmäisen erän kuudessa ensimmäisessä pelissä Anisimova hyökkäsi usein Zheng Qinwenin syöttöön. Seitsemännen pelin jälkeen Zheng Qinwen kuitenkin muutti syöttöstrategiaansa, mikä teki myös Anisimovan ottelua edeltävästä taktiikista tehottoman. Toisessa ja kolmannessa erässä Zheng Qinwen alkoi sataa ässää. Kolmannen erän kaksi viimeistä syöttöpistettä olivat paras todiste.

Tilastojen mukaan Zheng Qinwen löi pelissä 12 ässää, kun taas hänen vastustajallaan vain 1. Lisäksi lukuun ottamatta Zheng Qinwenin ensimmäisen syöttöpisteen pisteytysprosenttia, joka on 2 % vastustajaansa jäljessä, loput tilastot ovat kaukana edellä: ensimmäisen syöttöpisteen pisteytysprosentti on 73 %, toisen syöttöpisteen pisteytysprosentti on 44 %, jakonopeus. 55 %, yhteensä 32 voittopistettä ja 33 seksuaalista virhettä. Tällaiset upeat tiedot kuvaavat myös Zheng Qinwenin asemaa tässä kampanjassa.

Verrattuna tietoihin ja tuloksiin Zheng Qinwenin mentaliteetin muutos tekee ihmiset eniten onnelliseksi. Vaikka hän hävisi ensimmäisen erän, hän pystyi kuromaan kiinni lukemiin 4-5 jäätyään jälkeen 1-5, joten hän tiesi, että Zheng Qinwen voi voittaa pelin. Toki toisessa ja kolmannessa erässä Zheng Qinwen, joka oli säätänyt mentaliteettiaan, puhkesi välittömästi säätöä, hän löysi tunteen lyödä palloa uudelleen. Aiemmin Zheng Qinwen ei ollut hyvä pelaamaan tuulta vastaan ​​Olympiakasteen jälkeen Zheng Qinwen osoitti yleistä tyyliään ja hänestä tuli "Vastatuulta".

Ottelun jälkeisessä haastattelussa juontaja kysyi Zheng Qinwenin kultamitalin voitosta Pariisin olympialaisissa ja sanoi, että hänen isänsä piti kultamitalin kotonaan Kiinassa, koska hänen isänsä pelkäsi, että hän menettäisi sen, jos hän vie sen ulkona. . Tämän kuultuaan Zheng Qinwen sanoi humoristisesti: "Minun kultamitalini ei ole New Yorkissa, mutta tiedän, että Djokovicin kultamitali on!"