2 kiinalaista derbyä tuhottiin! Zheng Qinwen voitti käänteisen taistelun, Shang Juncheng 2-2, Xiaobu jäi hänen neljäs peräkkäinen voitto?

2024-08-27

Tänä aamuna vuoden 2024 US Openin ensimmäinen kierros oli täydessä vauhdissa, ja kaksi kiinalaista derbyä tuhoutui. Zheng Qinwen voitti käänteisen taistelun ja voitti Anisimovan 2-1 140 minuutin kiihkeän taistelun jälkeen, etenemällä toiselle kierrokselle. Wang Yafan sai eläkelahjan 9. siemen Sakarilta ja selvisi helposti. Yuan Yue ja Wang Xiyu kumosivat ja hävisivät 27. sijan Bublikin kanssa 2-2 Bublik, joka murtautui karsintakierrokselta, puuttuu 4 peräkkäistä voittoa, häviäminen nro 8 siemen Rudelle on melkein itsestäänselvyys.

Neljä kiinalaista Golden Floweria pelasi ensimmäisellä kierroksella. Zheng Qinwen teki melkein saman virheen kuin Wimbledonissa. British Clubin ensimmäisellä kierroksella Zheng Qinwen hävisi vuoden 2000 jälkeiselle kiinalaiselle Sun Lululle ja aloitti huonosti ensimmäisen erän jälkeen Valitettavasti hävisi Anisimovalle 4-6 ja aloitti huonosti. Sen jälkeen kuuluisa kiinalainen pelaaja osoitti peruutuksen kuningattaren tyyliä pysäyttäen paikallisen villikorttipelaajan 6-4, 6-2 ja sai hyvän alun. Kun Yuan Yue hävisi Andreevalle 0-2, Kiina Golden Flower epäonnistui kohtaamisessa. Hän taistelee Venäjän Pink Pinkia vastaan ​​päästäkseen 32 parhaan joukkoon pyrkien kostamaan Yuan Yuen.

Wang Yafan saavutti nopean voiton vain 39 minuutissa. Voitettuaan ensimmäisen erän 6-2 hän sai Sakkarilta vetäytymislahjan, ja hänen vastustajansa toisella kierroksella julkistettiin. Parry voitti tiukasti Wang Xiyun kaksoisnapilla 7 ja kohtasi Kiinan Jinhuan verkon poikki. Alunperin US Openin toisella kierroksella odotettiin kaksi kiinalaista derbyä, mutta valitettavasti se kostautui.

Kahdessa kiinalaisessa miesten kaksinpelissä Shang Juncheng ansaitsi olla uuden sukupolven johtaja. Hän pelasi tasaisesti Bublikin 2-2 ensimmäisessä 4 erässä ja aloitti jopa 5-0 4. erässä ja melkein hävisi ottelun. Viimeisessä erässä, niin kauan kuin Shang Juncheng esiintyy normaalisti, on täysin mahdollista järkyttää kuuluisat siemenpelaajat. Ensimmäistä kertaa US Openin pääsarjaan osallistunut Buyunchaoket kohtasi ensimmäisen erän 7-7 tasapelillä ja hävisi odotetusti 2-6 hävisi 0-3 Grand Slam -voittajalle ja menetti neljännen peräkkäisen voittonsa.