US Openin jännitys jatkuu! 2. siemen kaatui, Zheng Qinwen murtautui, vastustaja oli päättäväinen ja lopullinen voitto saavutettiin?

2024-08-27

Tänä aamuna 2024 US Open käynnistyi. Ensimmäinen ottelupäivä oli täynnä murheita. Toistaiseksi kaksi suurta sarjaa ovat pudonneet. Zheng Qinwen mursi läpi 2-1, ja hänen vastustajansa seuraavalla kierroksella taisteli Bublikilla 5 erässä ja katkaisi syöttönsä kahdesti.

Naisten kaksinpelin sijalla 9 oleva Sakkari aloitti huonosti Wang Yafanin ensimmäisen ottelun aloittamiseen ässä, ja pakotti kaksi taitepistettä turhaan, 2-6 tappio ja huono aloitus. Sen jälkeen Sakkari vetäytyi yhtäkkiä, ja Wang Yafan pysäytti 9. siemenen, mikä aiheutti suurimman järkytyksen ensimmäisellä kierroksella.

32. sijalla sijalla oleva Yastremska ja Niemeyer taistelivat 3 tuntia ja 10 minuuttia. He hävisivät ensimmäisessä erässä 4-6, voittivat niukasti 7 toisessa erässä ja jäivät loppuerässä 1-4 tasolle. 10. peli Hän hävisi väistämättömän servopelin ja hävisi 4-6, jolloin hänestä tuli toinen pudotettu pelaaja tässä US Openissa. Naisten kaksinpelin nro 7 siemen ja Pariisin olympiavoittaja Zheng Qinwen teki vahvan läpimurron, käänsi paikallisen villikortin Anisimovan 2-1 ja meni suoraan toiselle kierrokselle Andreevaa vastaan.

Shang Juncheng ja nro 27 siemen Bublik taistelivat kovasti, ja kaksi pelaajaa jakoivat neljä ensimmäistä erää 2-2. Viimeisen erän syöttötauon jälkeen Shang Juncheng johti 5-3. Yhdeksännessä pelissä kuuluisa Kazakstanin pelaaja löi 4 ässää ja iski rakkauspelin 4-5:een 10. peli, hän tuo voittoon. Voiko hän voittaa US Openin ensimmäistä kertaa urallaan?