0-1 - 4-1! Puolustava Valioliigan mestari hyökkäsi vastahyökkäykseen: voitti 3 peräkkäistä voittoa, Haaland teki 3 maalia

2024-08-25

Valioliigan toisen kierroksen ottelu alkaa, kun puolustava mestari Manchester City kohtaa kotonaan Ipswich Townin. Ensimmäisellä puoliajalla Smodic avasi maalin, Haaland tasoitti rangaistuspotkulla, De Bruyne teki maalin ja Haaland teki maalin kahdesti yhdellä maalilla. Toisella puoliajalla Bernardo Silva epäonnistui laukauksessa ja Haaland viimeisteli hattutempun. Lopulta Manchester City käänsi suunnan ja voitti Ipswichin 4-1 ja voitti 3 peräkkäistä peliä kaikissa kilpailuissa, mukaan lukien 1 Community Shield -finaali ja 2 Valioliigan peliä!

Pian pelin alkamisen jälkeen Manchester City loi erittäin hyviä paikkoja. Haaland ampui maalin eteen, mutta vastustaja veti hänet alas eikä hän onnistunut lähettämään palloa tyhjään maaliin. 7. minuutilla Manchester City itse asiassa menetti pallon! Vastahyökkäysmahdollisuuteen luottaen Ben Johnson lähetti läpipallon eteenpäin ja sai yhden mahdollisuuden. Vaikka Ederson kosketti palloa, pallo oli jo vierinyt maaliin. Vain 5 minuutin jälkeen Manchester City tasoitti pelin! Savinho murtautui rangaistusalueelle ja hänet kaadettiin, ja tuomari tuomitsi rangaistuspotkun. Haaland teki rangaistuspotkun ja työnsi laukauksen helposti maalin vasempaan alakulmaan!