Barcelona 2-1, 17-vuotias lahjakas supertähti Yamal on voittamaton maailmassa, Lewandowski räjähtää ja heittää voittoon

2024-08-25

Ennen peliä 3. sijalla oleva La Ligan jättiläinen Barcelona johdatti La Ligan toiselle kierrokselle, joka pelasi kotiturnauksessaan Athletic Bilbaoa vastaan, joka sijoittui ennen peliä 8.

Edellisen kerran kun osapuolet kohtasivat, lopputulos oli 0-0.

25. minuutilla Barcelonan potku etukentän vasemmalta puolelta maaliin. Pallo tuli rangaistusalueen ulkopuolelle ja leikkasi sivuttain sisään, 20 metrin päähän maalista kaaren ylälinjan ulkopuolella. Hän ampui vihaisen laukauksen ulkopuolelta, ja pallo meni suoraan maalin vasempaan alakulmaan. Vastustajan maalivahti yritti kovasti pelastaa pallon , mutta turhaan pallo osui verkkoon ja Barcelona siirtyi johtoon. Yamalin voittamaton maailmanaalto on niin siistiä!

43. minuutilla Kubasi kaatoi vastustajan pelaajan rangaistusalueella, ja Sanchete ampui maalin oikeaan yläkulmaan auttamaan Athletic Bilbaon tasoitusta.

76. minuutilla Pedri pyyhkäisi pallon maalin eteen rangaistusalueen vasemmalla puolella. Vastustajan maalivahti iski, ja sitten Lewandowski heitti pallon noin 12 jaardin päästä auttamaan Barcelonaa jälleen johtoon.

Lopulta Barcelona voitti Athletic Bilbaon ja voitti toisen peräkkäisen voittonsa Pelin jälkeen Barcelonalle kertyi 6 pistettä siirtyäkseen toiselle sijalle. Ja Athletic Bilbao on ollut voittamaton 2 peräkkäistä kierrosta.