2-0! Tadžikistanin valmentaja vaihdettiin, ja supervaihtopelaaja murtautui umpikujaan ja kosti aiemman nöyryytyksensä ja voitti katkeran isännän vierasottelussa.

2024-08-25

Päävalmentaja Artetan ohjauksessa Valioliigan jättiläinen Gunners Arsenal on taistellut viimeiseen hetkeen saakka kiivaasti Valioliigan voittanutta Manchester Cityä vastaan liigan mestaruuspalkinto, Arsenal jatkoi voimakkaita investointeja ja paransi kokoonpanoa. Uuden kauden ensimmäisellä kierroksella he voittivat myös Wolvesin kotonaan tällä viikolla vierasotteluun haastaakseen Aston Villan Viime kaudella he voittivat Gunnersin kotona ja vieraissa, mikä johti suoraan siihen, että Manchester City ohitti Arsenalin nyt, kun he kohtaavat jälleen, Arteta ja hänen opetuslapsensa haluavat kostaa heidän häpeänsä! Pelin alkamisen jälkeen kaksi joukkuetta kävivät erittäin jännittävän hyökkäystaistelun, mutta he eivät pystyneet tekemään maaleja toisella puoliajalla, ja hänestä tuli pelin voittaja Trossard Goalsiin luottaen ja Thomas, Arsenal kosti Villaa vastaan ​​2-0!

Kostonhimoinen Arsenal valitsi vierasottelussa 4-3-3-muodostelman, joka vartioi Gunnersin maalia Muodostetaan neljän takapuolen puolustusjärjestelmä, jossa Odegaard, Thomas ja Rice ovat rivissä keskikentällä, ja eteenpäin kolmantena ovat Saka, Havertz ja Martinelli.

Pelin virallisen alkamisen jälkeen kaksi joukkuetta hyökkäsivät kentälle. Kuudennessa minuutissa Saka antoi 45°:n syötön oikealta suora syöttö oli mahdollisuus jatkolaukaukseen, mutta valitettavasti laukauksen kulma oli liian oikea ja Martinez piti sitä helposti sylissään.