miksi 11-miehen manchester city voi tasapelissä 10-miehen arsenalin kanssa? 11-miehen jalkapallomaajoukkueen voitti 10-miehen saudi-arabia?

2024-09-23

raporttien mukaan 23. syyskuuta valioliigan viides kierros järjesti keskittymispelin, toisin sanoen manchester city kohtasi kotonaan arsenalia päättyi tasapeliin manchester cityn kanssa. tämä 10 minuutin ottelu yhden miehen ja 11 miehen välillä oli upea, kun katsoin 11 jalkapallomaajoukkueen ja saudi-arabian miehen välistä ottelua. anteeksi.

manchester city miehitti kotikentän pelin alussa ja aloitti kiihkeän hyökkäyksen yhdeksännellä minuutilla, mutta calafiore tasoitti ottelun 22. minuutilla manchester cityn epäonnistuneen vastahyökkäyksen jälkeen käytti kulmapotkua 45. minuutin viimeisessä vaiheessa manchester cityn rangaistusalueella vallitsi kaaos, ja gabriel teki maalin johtaen manchester cityn 2-1.

harmi, että arsenalin trossard sai hyvän tilanteen kahden keltaisen ja yhden punaisen pelin jälkeen. kuinka pelata pelin seuraavat 45 minuuttia?

tosin arsenalin taktiikka toisella puoliajalla oli pohjimmiltaan odotettua, sillä kymmenen miestä pystyi puolustamaan vain kaikella voimalla, mukaan lukien bussin pystyttäminen, ja manchester cityn rajumpi hyökkäys seurasi kuitenkin manchester cityn vain tunkeutuvan arsenaliin sisämaahan ja maaliin. todellinen vaikutus ei ollut. no, tiedot osoittivat, että viimeisessä vaiheessa manchester cityn pallonhallinta oli ylittänyt 85% ja he olivat tehneet 21 laukausta, mutta onneksi he eivät vieläkään pystyneet tekemään maalia epätoivoinen pep guardiola vaihtoi stonesin 78. minuutilla. hän teki lopullisen maalin ja auttoi manchester cityä tasoittamaan 2-2 arsenalia vastaan.

pelin jälkeisten tilastojen mukaan manchester cityn ja arsenalin välinen pallonhallintasuhde on 30-4 paperilla erittäin vahva arsenal oli vieläkin passiivisempi, kun he lähettivät toisen pelaajan, mutta arsenal-joukkueen puolustus oli yhtenäinen kaikki mahdollisuudet hyökätä kaikella voimalla ja vihdoin saivat jotain myös.

tällä pelillä on suuri referenssimerkitys ja oppiminen jalkapallomaajoukkueelle. ensimmäinen on kuinka pelata, kun yksi henkilö on edellä? se on hyökkäämistä kaikella voimalla, koska jalkapallo-otteluissa suuren kenttäalueen takia yhden henkilön edellä on erittäin suuri etu, varsinkin sellaisessa pelissä kuin manchester cityn puolivälijohto ja jalkapallomaajoukkue. ja saudi-arabian peli johti jopa valtavalla 72 minuutin edulla, mutta on pettymys nähdä täysin erilaiset tulokset manchester cityn ja national football teamin välillä, kun jalkapallomaajoukkue hyökkäsi epätoivoisesti oli arka ja tuhlasi paljon aikaa eikä uskaltanut hyökätä kaikin voimin.

jotkut saattavat sanoa, että manchester city uskaltaa hyökätä, koska se on liian vahva, joten ei ole väärin, että jalkapallomaajoukkue voi myös oppia arsenalin puolustuksesta? jos jalkapallomaajoukkue johtaa 1-0 ja pelaat vielä yhden pelaajan kanssa, opit arsenalista ja keskityt puolustukseen. näet kuinka järjestyksessä arsenalin puolustus on manchester cityn pitkän hyökkäyksen alla, vaikka se lopulta lyödäänkin mitä jos teen maalin? ei ole tappiota viedä yksi piste manchester cityltä, eihän? ja jos jalkapallomaajoukkue johtaa 1-0 ja puolustaa sitten kaikin voimin ja lopettaa hyökkäämisen, 11 pelaajaa ei tasoiteta ja sitten hävitä, eikö niin?

jalkapallomaajoukkueen tulisi siis katsoa hyvin manchester cityn ja arsenalin välistä valioliigan taistelua. miten sinun pitäisi pelata, jos kohtaat tällaisen tilanteen tulevaisuudessa? eli päätät hyökätä tai puolustaa, jos olet määrällisesti edellä ja päätät ottaa saudi-arabian, hyökkäät kaikin voimin , puolustat kaikella voimallasi ja odotat tilaisuutta vastahyökkäykseen 11 ihmisen kanssa. muuten epäröit saudi-arabian jalkapallomaajoukkueen yksitoista miestä. tämä nöyryyttävä taistelu on klassinen epäröinnin aiheuttaman epäonnistumisen tapaus.