maratonmestarit kokoontuvat ensimmäistä kertaa pariisin olympialaisten jälkeen! national marathon championship (toinen pysähdys) hengshui lake alkaa

2024-09-22

chao news -asiakastoimittaja wang qiong ja li ying

tänään 2024 hengshui lake marathon ja national marathon championship (toinen pysähdys) alkoivat hengshui lake marathon squarella hebein maakunnassa.

syy siihen, miksi tämä tapahtuma on niin silmiinpistävä, on se, että se on ensimmäinen maratonin mestareiden kokoontuminen pariisin olympialaisten jälkeen, ja se on myös ensimmäinen kansallinen maratonin mestaruus tänä syksynä.

osallistujalistalla on monia asiantuntijoita. kotimaisista korkean tason miesurheilijoista kuudella on parhaat pisteet 210:ssä, mukaan lukien he jie, feng peiyou, chen tianyu, sangji dongzhi, gao peng ja peng jianhua. kotimaisten korkean tason naisurheilijoiden joukossa on seitsemän alle 230 juoksijaa, mukaan lukien zhang deshun, xia yuyu, li zhixuan, li dan, lu ying, liu min ja xu bingjie.

yli kahden tunnin kilpailun jälkeen kenialainen benard kipkorir voitti mestaruuden ajalla 2:09:57.runsas seuralainenhän sijoittui kokonaiskilpailussa neljänneksi ajalla 2 tuntia, 10 minuuttia ja 13 sekuntia ja voitti maan miesten joukossa ensimmäisen sijan. guo zhongrui ja chen tianyu seurasivat tiiviisti ja sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi ajalla 2 tuntia, 10 minuuttia ja 25 sekuntia ja 2 tuntia, 10 minuuttia ja 26 sekuntia. naisten puolella etiopian pelaaja atalel anmut dargie voitti ensimmäisen kotimaisen naisten sijoituksen ajalla 2 tuntia, 26 minuuttia ja 47 sekuntia. kuuluisa pelaaja xia yuyu sijoittui 13. li zhixuan ja zhang deshun jäävät eläkkeelle.

(kuvalähdetapahtuman virallinen wechat-tili)