uutiset

5642 päivän jälkeen shenhua voitti afc champions leaguen kotonaan mid-autumn festivalin voiton paikan päällä.

2024-09-18

shenhua-fanit ovat odottaneet lähes 16 vuotta kotivoittoa afc champions leaguen lohkovaiheessa - 7. huhtikuuta 2009 shenhua voitti etelä-korean suwon samsungin 2-1 afc champions leaguen lohkovaiheessa 17. syyskuuta 2024, shenhua afc champions leaguen eliitin lohkovaiheen avausottelussa shenhua käänsi suunnan ja voitti etelä-korean pohang ironmanin 4-1. pelien välissä oli 5 642 päivää.

mid-autumn festivalin aikana kuu on täysi ja kukat kukkivat!

hidas alku johtuu siitä, ettei se ole sopeutunut afc champions leaguen rytmiin

edellisen kerran shenhua osallistui afc champions leagueen vuonna 2020. vuoden 2019 jalkapalloliiton mestarina shenhua voitti afc champions leaguen paikan. monet afc champions leaguen ryhmäottelut pelattiin kuitenkin dohassa vasta vuoden lopussa marraskuuta turnausperusteisesti. lopulta shenhua teki 7 pistettä kahdella voitolla, 1 tasapelillä ja 3 tappiolla ja sijoittui ryhmän kolmanneksi. 1-0 voitto tokyo fc:stä 24. marraskuuta oli shenhuan viimeinen afc mestarien liigan voitto 1 393 päivää sitten.

edellisen kerran shenhua toivotti afc:n mestarien liigan tervetulleeksi kotonaan 3. huhtikuuta 2018, jolloin se teki 2-2-tasapelin kashima antlersin kanssa lohkovaiheen viidennessä kierroksella. tuolloin shenhua pelasi 5 tasapeliä ja 1 tappion kuudessa ryhmäottelussa, eikä hän päässyt karsintaotteluun. verrattuna kahteen nykyisen liigan joukkueeseen, shandong taishaniin ja shanghai haigangiin, joilla on enemmän kokemusta afc champions leagueen osallistumisesta viimeisen kymmenen vuoden aikana ja jotka ovat saavuttaneet tiettyjä tuloksia, shenhuan välinen kuilu on objektiivinen.

"kun pelasin mestarien liigassa cska:n kanssa, ensimmäinen peli oli aina erittäin vaikea. myös venäjän liigan ja mestarien liigan rytmi on erilainen. pitää sopeutua pelin rytmiin. saimme myös kokea tämän kaltaisen pelin. epämukavuutta tänään, varsinkin pelin ensimmäiset 60 minuuttia.

myös malele tunnusti slutskyn lausunnon. kaksi kertaa maalin tehnyt hyökkääjä uskoi: "olimme todellakin hieman passiivisia ensimmäisellä puoliajalla, mutta olen iloinen, että sopeuduimme pelin edetessä. sai takaisin aloitteen pelissä ja lopulta voitti."

malele teki maalin kahdesti.

kuten shenhua yleinen sanoi, näkökulmasta aloituskokoonpanoon tämän pelin, shenhua oli lähes kaikki tärkeimmät pelaajat, ja vastustaja pyöritti yli puolet pelaajista kuitenkin shenhua etsi rytmiä koko ensimmäisen puoliskon ajan joukkue teki kaksi laukausta, jotka osuivat tolppaan ja poikkipalkkiin. jos ei olisi ollut huonoa onnea, pohangilla olisi ollut mahdollisuus siirtyä johtoon toisen puoliajan 53. minuutilla, kun pohangin keskipiste jorge osui lähikulmaan shenhuan maalivahtina bao yaxiong vartija ei onnistunut torjumaan, ja pallo syöksyi maaliin.

"mutta onneksi kaikki sopeutuivat nopeasti peliin ja osoittivat oman tasomme. alkaen lewisin puskusta 64. minuutilla, shenhua teki 4 maalia 20 minuutin aikana. pallo meni eteenpäin ja tulos ohitettiin 82. minuutilla malele käytti hyväkseen rangaistuspotkun ja teki maalin kahdesti. 84. minuutilla gao tianyi ampui kaukolaukauksen vasemmalla jalalla lukitakseen lopputuloksen 4-1.

kansainvälisen tauon jälkeen shenhua teki neljä maalia kahdessa peräkkäisessä pelissä ja voitti kaksi peräkkäistä ottelua liigassa ja afc:n mestarien liigassa. venäläinen sanoi suoraan: "toivon, että me voi voittaa seuraavassa afc champions leaguen pelissä." osoitimme täysin tekniset ja taktiset taitomme."

slutsky opettaa ivanille vaihtamisen

shenhua pystyi kääntämään pisteet paikan päällä. venäläinen aloitti pelikiellon jälkeen wang haijian ja wu xi pelasivat sijalla 10, ja luis teki yhteistyötä fernandon kanssa.

joukkue oli passiivinen ensimmäisellä puoliajalla. slutsky korvasi wang haijianin malelella vahvistaakseen hyökkäystä vaihtaessaan kokoonpanoja.

"ensimmäisellä puoliajalla muodostelmamme halusi painostaa enemmän, mutta se ei ollut tehokasta vastustajan keskimatalaa puolustusta vastaan." tauko, teimme säätöjä joukkueen sijoitteluongelmiin joillakin puolustusalueilla. pyysin teixeiraa menemään oikealle ja fernandoa pelaamaan hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle.

kansallistettu pelaaja fernando lainattiin shenhualle kesäikkunassa, mutta slutskylle luontaisessa 4-3-1-2-järjestelmässä ulkomaailma uskoi, että hän ei ollut yhteensopiva teixeiran, malelen ja luizin kanssa samanaikaisesti, mutta slutsky oli mukana. kenttä ottelun toisella puoliskolla tehdyt säädöt antoivat näiden neljän pelata yhtä aikaa, ilmestyykö aggressiivisempaa kokoonpanoa useammin, venäläinen vastasi myöntävästi: "ehdottomasti."

fernando murtautuu läpi.

tietenkin tämä hieman riskialtis järjestelmä kesti vain noin 25 minuuttia, mutta kun malele johti lukemiin 2-1 71. minuutilla, slutsky korvasi fernandon välittömästi gao tianyilla, ja joukkueesta tuli enemmän. huomioi kokonaistasapaino, gao tianyi. teki myös maalin kaukolaukauksella, täydentäen venäläisen täydellisen paikan päällä sopeutumisen tässä kampanjassa.

slutskin kyky tehdä vaihtoja ja säätöjä tässä kampanjassa "voitti" jossain määrin myös jalkapallovalmentajan ivankovicin.

tässä afc:n mestarien liigan ryhmäottelussa tusina haastatteluun saapunutta mediaa oli juuri katsonut jalkapallomaajoukkueen ja saudi-arabian välistä ottelua dalianissa slutskyn ohjattua ottelua paikan päällä että national football teamin 18-ottelu saudi-arabiaa vastaan ​​oli niin hyvä ottelussa, jossa tilanne kääntyi traagisesti, "slutski todella opetti ivania tekemään vaihtoja."