uuden mestarien liigan ennätyksen rikkoneen kanen neljä maalia sisältävät 3 rangaistuspotkua bayern 9-2 dinamo zagreb

2024-09-18

pekingin aikaa 18. syyskuuta klo 3.00 bayern kohtasi uefa:n mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella kotonaan dinamo zagrebin.

ensimmäisellä puoliajalla kane mursi umpikujan rangaistuslaukauksella tuli vaihtopelaajaksi ja bayern päästi 2 maalia kahdessa minuutissa ja viimeisteli sitten neljännen maalin, mukaan lukien kolme rangaistuspotkua, ja sane ja goretzka tekivät myös maalin.

lopulta bayern voitti dinamo zagrebin kotonaan 9-2, ohittaen bayernin 8-2 barcelonan vuonna 2020 ja siitä tuli joukkueen historian toiseksi suurin voitto, toiseksi vain bayernin 9-2 omonia vuonna 1972.

bayern münchen vs dinamo zagrebkompany järjesti 4231-muodostelman, jonka lähtöhinta oli 560 miljoonaa euroa, ja hänen takanaan oli musiala, molemmilla puolilla olise ja pavlovic muodostivat kaksinkertaisen keskikenttäpelaajan, upamecanon, kim min-jaen ja davisin muodosti takaneljän neuerin maalinteossa.dinamo zagreb 532 -muodostelma, lähtöhinta 40,25 miljoonaa euroa.