13 sekuntia 05, jumalatar wu yanni palaa!

2024-09-17

16. syyskuuta naisten 100 metrin aitajuoksun finaalissa vuoden 2024 kansallisissa yleisurheilun mestaruuskilpailuissa wu yanni juoksi ajan 13,05 sekuntia voittaakseen mestaruuden. kiinan yleisurheilujumalatar on ansaittu.
aasian kisojen mestari lin yuwei ja viime vuoden kansallisen mestaruuden mestari xia sining vetosivat vammoihinsa välttääkseen kilpailemista wu yannin kanssa. siksi mestaruudesta kiihtyminen ei ollut haaste wu yannille. kilpailussa wu yannilla oli edelleen heikkouksia , mutta hänen juoksu- ja estetaitonsa olivat voittamattomia, hän ohitti pian ykköspaikan ja hänen etunsa kasvoi ja kasvoi. lopulta hän voitti mestaruuden 13,05 sekunnissa, chen yinfeng voitti toiseksi 13,39 sekunnissa ja wu binbin voitti pronssia 13,41 sekunnissa.
naisten 100 metrin aitajuoksun maailmanennätys on nigerialaisen amsanin 12,44 sekuntia. tämän vuoden maailmanennätys on jamaikalaisen urheilijan nugentin asettama 12,24 sekuntia mako fukuben 12,69 sekuntia wu yanni juoksi henkilökohtaisen pb:n 12,74 sekuntia, mikä on myös aasian toiseksi paras tulos tällä kaudella.