uutiset

wu yanni lähetti viestin myöhään illalla mestaruuden voitettuaan: vuotuinen grand slam -turnaus ensimmäistä kertaa, toivottaa kaikille hyvää mid-autumn festivalia

2024-09-17

varhain aamulla 17. syyskuuta wu yanni, joka oli juuri voittanut yleisurheilun mestaruuden, julkaisi sosiaalisessa mediassa olevansa ylpeä ensimmäisestä vuosittaisesta grand slam -turnauksestaan. syksyn juhla.

wu yanni kirjoitti viestissään:

voitti kansallisen mestaruuden, voitti kansallisen sisämestaruuden + mestaruuden + mestaruuden samana vuonna ensimmäistä kertaa urallaan, vuotuinen grand slam. jäin viime vuonna väliin mestaruuden universiadit-kilpailun takia, mutta viimein korjasin sen tänä vuonna. minulla on kunnia saada nan kongin jälkeläinen luovuttamaan minulle palkinnon ja tuntemaan kulttuurin lämmön. quzhou on kohtelias, samoin xiaonizi. toivotan kaikille hyvää keskisyksyn juhlaa, rauhaa ja onnea, kukkia ja kuuta ikuisesti!

aikaisemmat raportit:

wu yanni voitti mestaruuden 13,05 sekunnissa! ensimmäinen esiintyminen olympialaisten jälkeen

cctv sportsin mukaan vuoden 2024 yleisurheilun kansallisten mestaruuskilpailujen naisten 100 metrin aitajuoksun finaalissa sichuanilainen wu yanni voitti mestaruuden ajalla 13,05. yunnanin pelaaja chen yinfeng voitti hopeaa 13,39 sekunnissa ja fujianin pelaaja wu binbin voitti pronssia 13,41 sekunnissa.

on selvää, että vuoden 2024 kansalliset yleisurheilumestaruuskilpailut pidetään quzhoun urheilukeskuksessa zhejiangin maakunnassa 13.-16. syyskuuta. tämä kilpailu on yksi kiinan korkeimmista yleisurheilutapahtumista, ja se on houkutellut osallistumaan 33 joukkuetta eri puolilta maata. yhteensä 828 urheilijaa kilpailee 114 mitalista 38 tähdestä, kuten xie zhenye, gong lijiao. ja wu yanni all ilmestyi kentälle.

vähän lisää uutisia:

syyskuun 15. päivänä noin klo 18 vuoden 2024 yleisurheilun naisten 100 metrin aitajuoksun alkukilpailut quzhou sports centerissä zhejiangin maakunnassa wu yanni voitti ryhmän ykköseksi ajalla 13,41 ja helposti eteni finaaliin.

vuoden 2024 yleisurheilumestaruuskilpailut, naisten 100 metrin aitajuoksun alkuerät, cctv-kuvakaappaus

ennen peliä wu yanni päivitti henkilökohtaisen weibo-tilinsä lähettääkseen kuvia harjoituksista kentällä ja kirjoitti: "vain rakkaus voi maksaa innostuksen takaisin, täältä tulen quzhousta!"

tämän vuoden kesäkuun lopussa wu yanni voitti mestaruuden ajalla 12,74 sekuntia naisten 100 metrin aitajuoksun finaalissa yleisurheilun 2024 kansallisissa mestaruuskilpailuissa ja yleisurheilun grand prix -finaalissa, mikä myös asetti uuden henkilökohtaisen parasta hänelle.

pariisin olympialaisten naisten 100 metrin aitajuoksun alkuerissä wu yanni sijoittui ryhmän kuudenneksi ajalla 12,97 sekuntia ja menetti mahdollisuuden edetä suoraan uusintaotteluun. pelin jälkeen hän kommentoi olympiadebyyttiään haastattelussa sanomalla, että hän juoksi liian hitaasti ja antoi itselleen "0 pistettä". hän kertoi myös olevansa erittäin iloinen ja innostunut saapuessaan pariisin olympialaisiin hänen tavoitteenaan oli murtaa itsensä läpi ja oppia kansainväliseltä tasolta.

seuraavassa uusintaottelussa wu yanni sijoittui neljänneksi uusintaottelun kolmannessa ryhmässä ajalla 12,98 sekuntia ja jäi välierästä. tästä huolimatta wu yanni on kotimaisen median tietojen mukaan ensimmäinen alle 13 sekuntia naisten 100 metrin aitajuoksussa juossut urheilija kiinan olympiakilpailujen historiassa.

lähde: comprehensive @武彦尼jennie, cctv sports, red star news -toimittaja yuan wei