saudi-arabian liiga: riyadh crescent voitti 3-0, ronaldo kärsi kaksoisiskun ja maalintekijälistan johto kaveni

2024-09-16

saudi-liigan kolmas kierros aloitti tiukan ottelun, kun riyadh crescent haastaa riyadh sportsin vieraillessaan. viime kaudella riyadh crescent voitti liigan mestaruuden absoluuttisella vahvuudellaan, loi lyömättömän ennätyksen ja osoitti vahvaa kilpailukykyä. tällä kaudella riyadh crescent jatkaa vahvana voittaen peräkkäisiä pelejä akodoa ja damakia vastaan ​​kahdella ensimmäisellä kierroksella. tällä kierroksella riyadh sportsia vastaan ​​he haastoivat jälleen vastustajansa ja jatkoivat voittoputkiaan.

riyadh crescent pelasi tässä pelissä 4231-muodostelmassa mitrovicin johdolla hyökkääjälinjaa muodostaen hyökkäävän neliosoittimen salem davassarin, leonardon ja malcomin kanssa. milinkovic-savic ja ruben neves tekivät yhteistyötä keskikentän puolustuksessa. shahrani, blaich, coulibaly ja cancelo muodostivat puolustuslinjan, ja bunu vartioi maalia. riyadh crescentin avauskokoonpanon kokonaisarvo on peräti 189 miljoonaa euroa, mikä ylittää selvästi riyadh sportsin 12,98 miljoonaa euroa, mikä korostaa ilmeistä voimavaroja.

pian pelin alkamisen jälkeen haibari missasi hyvän tilaisuuden rangaistusalueella ja epäonnistui laukauksessa pienestä kulmasta. myöhemmin leonardon kaukolaukaus ei myöskään osunut maaliin. huolimatta riyadh crescentin ilmeisestä edusta kentän hallinnassa, he eivät onnistuneet murtamaan riyadh sportsin puolustusta ensimmäisellä puoliajalla. toisella puoliajalla riyadh crescent jatkoi painostusta ja se kannatti. 53. minuutilla davasari onnistui ampumaan pienestä kulmasta vasemmalta ja siirtyi maalinteossa johtoon.