4-1 17-vuotias supertähti meni hulluksi: tuplalaukauksia 7 minuutissa, 3 maalia ja 4 syöttöä 5 kierroksella, barcelona johtaa la ligaa viidellä peräkkäisellä voitolla!

2024-09-16

varhain aamulla 16. syyskuuta pekingin aikaa, uuden kauden la ligan viides kierros päättyi otteluun, jossa barcelona voitti gironan vierasottelussa 4-1 ja saavutti viiden peräkkäisen voiton ennätyksen ja jatkoi sarjan johtoa. . tässä pelissä 17-vuotias lahjakas supertähti yamal teki maalin kahdesti la ligan ensimmäisillä viidellä kierroksella, hän teki 3 maalia, 4 syöttöä ja teki 7 maalia.

uudella kaudella barcelona aloitti hyvin ja voitti peräkkäiset pelit valenciaa, bilbaota, rayo vallecanoa ja valladolidia vastaan. barcelona ohitti puolustavan real madridin neljällä peräkkäisellä voitolla.

tällä kierroksella barcelona haastoi toisiaan vastaan ​​kotona ja vieraissa, ja tulos oli myös ensimmäinen kerta joukkueen kanssa nyt barcelona on innokas saattamaan koston loppuun.

avauspelin 6. minuutilla yamal teki melkein maalin: barcelona syötti pallon useilla potkuilla, ja lopulta yamal heitti pallon heistä uhkasi herron maalia.