tottenham 0-1 arsenal: ei riceä tai odegaardia? arsenal helpottaa ratkaisevaa voittoa, ei ongelmaa

2024-09-16

arsenal tottenham hotspur

gabriel magales juhlii maalintekoa arsenalille.

arsenal puolusti hyvin ja gabriel magales päätyi ratkaisevaan voittajaan auttaakseen mikel artetan joukkuetta voittamaan tottenham hotspurin pohjois-lontoon derbyssä.

kun ensi viikonloppuna pelataan vieraspeli manchester cityä vastaan ​​ennen arsenalin tasapeliä kotona brightonin kanssa ennen kansainvälistä taukoa, tätä matkaa manchester cityyn kuvataan jo matkaksi, joka riippuu heidän mestaruusottelusta.

mutta ilman avainpelaajia martin odegaardia ja declan ricea mikel artetan joukkue sinetöi kolme pistettä, kun gabrielin 64. minuutin maali tottenham on voittanut vain yhden neljästä ottelustaan ​​tällä kaudella.

odegaard ja rice ovat molemmat poissa arsenalin keskikentältä, entinen on poissa nilkkavamman vuoksi ja jälkimmäinen pelikiellossa saatuaan punaisen kortin brightonia vastaan. jorginho ottaa vastuun riceltä ja leandro trossard odegaardilta.