mm-karsinnat - son heung-min syötti kaksi syötöä ja yhden laukauksen, hwang hee-chan teki etelä-korealle 3-1 omanin maalin.

2024-09-11

syyskuun 10. päivänä pekingin aikaa, vuoden 2026 usa:n ja kanadan mm-karsintaottelun aasian 18 parhaan joukkoon toisella kierroksella pelattiin omanin joukkue ja etelä-korean joukkue. ensimmäisellä puoliajalla sun heung-min avusti hwang hee-chan avasi maalin kaukolaukauksella. toisella puoliajalla son heung-min teki maalin son heung-minin syöttö ja teki toisen voiton. lopulta etelä-korean joukkue voitti omanin vierasjoukkueessa 3-1.

pelin 4. minuutilla vastustajan maalivahti torjui li gangrenin kaukolaukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta. ottelun 10. minuutilla son heung-min sai pallon etukentän vasemmalta puolelta ja lähetti diagonaalisen syötön kaaren yläpäässä ja teki pienen säädön maalintekoon a pitkän kantaman matala laukaus etelä-korean joukkue johti 1-0. pelin 19. minuutilla li mingzai kohtasi pallon rangaistusalueen ulkopuolelta ja heitti suoraan, mutta vastustajan maalivahti pelasti hänet. pelin 24. minuutilla zheng shengxuan nappasi pallon rangaistusalueen oikealta puolelta ja kääntyi osumaan maaliin, mutta vastustajan maalivahti nappasi hänet kiinni. ottelun 31. minuutilla ali sai keskityksen joukkuetoveriltaan ja laukoi kaukolaukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta ja ohitti maalin. ottelun 36. minuutilla amjad teki puskua etukentän oikealta puolelta jamil sai pallon rangaistusalueen oikealta puolelta ja osui suoraan maaliin pienestä kulmasta ja pelasti hänet. maalivahti.