3-1! mm-karsinnat olivat kaaoksessa, etelä-korea voitti ensimmäisen voittonsa, jalkapallomaajoukkue peruuntui tappioputkesta ja kaksi suurta joukkuetta järkyttyivät

2024-09-11

11. syyskuuta, pekingin aikaa, aasian 18 parhaan mm-alkusarjan toinen kierros jatkui 11 vastaan ​​10, ja saudi-arabia hävisi jalkapallomaajoukkueen kaksi peräkkäistä peliä ja oli lopussa sun xingmin teki 2 maalia ja 1 lyönti. olivat järkyttyneitä. katsotaanpa kunkin ottelun lyhyttä kuvausta.

kiina-saudi-arabia

ottelun ensimmäiset parikymmentä minuuttia olivat täynnä jännittäviä elementtejä. saudi-arabian kokonaisvoima ei ole heikko, vaikka yksi pelaaja puuttuukin, se tarttui odotetusti puolustusreikään, ja hassan vastasi puskulla.

taas on helppo taistella jalkapallomaajoukkueessa 11 vastaan ​​10. se voi todellakin tuottaa hyökkäyskoordinaatiota, mutta näyttää siltä, ​​että se ei voi muodostaa laadukasta yhteistyötä pelaajillamme on ongelmia fyysisen uupumuksen kanssa, mutta voimme mennä johtoon. valmentaja ivanin vaihdot seurasivat hitaasti, mikä näytti olevan ennakkotapaus. viimeisen 90 minuutin aikana hassan teki maalin kulmapotkusta. peli oli ohi.jalkapallomaajoukkue hävisi saudi-arabialle 1-2he kärsivät traagisesta käänteestä häviten kaksi ensimmäistä kierrosta ja keränneet 0 pistettä.

samaan ryhmään kuulunut australia oli jälleen järkyttynyt, mutta epäonnistui joukkue näyttää erittäin vaikealta päästä 18 parhaan joukkoon.

pohjois-korea-qatar

ottelun 19. minuutilla li il-sung ampui uraauurtavan kaukolaukauksen auttaakseen pohjois-koreaa johtamaan kotonaan. zhang guozhe teki kuitenkin virheen rangaistusalueella punainen kortti joukkue joutui välittömästi passiiviseen tilanteeseen 10 vastaan ​​11. afif tasoitti rangaistuslaukauksella yhden ylimääräisen pelaajan kokoonpanoa, joka vahvisti hyökkäystään.

toisella puoliajalla jiang guozhe teki vapaapotkun ja teki täydellisen kaaren maaliin. jäljellä olevan ajan aikana qatar muodosti piirityksen, mutta ei onnistunut tunkeutumaan pohjois-korean sitkeälle puolustuslinjalle toistaiseksi kaksi joukkuetta ei ole saavuttanut muita saavutuksia. viimeinen kymmenenpohjois-korea 2-2 qatar, kahdella ensimmäisellä kierroksella molemmilla joukkueilla oli 1 tasapeli, 1 tappio ja 1 piste.

kirgisia-uzbekistan

kotona ollut kirgisia meni johtoon ja kojo teki maalin. uzi aloitti kuitenkin nopeasti vastahyökkäyksen. lyhyen tasatilanteen jälkeen kotijoukkue piti pallon rangaistusalueella ja teki jälleen maalin.

palattuaan peliin uzi hallitsi palloa ja organisoi hyökkäystä uhkaamalla vastustajan puolustusta peräkkäin, kunnes urunov astui ylös ja heitti pallon 72. minuutilla täydentääkseen johtoa. esityksen loppuuzbekistan kaatoi kirgisian 3-2, jälkimmäinen on maailman 102. joukkue. heidän kotisuorituksensa ansaitsevat kuitenkin lopulta eron.

oman - etelä-korea

ottelun 10. minuutilla son heung-min lähetti pallon, ja hwang hee-chan osui maahan matalalla ulkopuolelta tulevalla laukauksella. jäljessä ollut oman ei sotkenut asemaansa ja odotti silti mahdollisuuksia vahvalla puolustuksella. totta kai, potku oli tehokas pelin ensimmäisellä puoliskolla ja zheng shengxuan teki maalin oma maali puoliajalla 1-1.

toisella puoliajalla son heung-min kaatui maahan vastakkainasetuksissa rangaistusalueellaan, mutta var puuttui asiaan ja katsoi videon toiston peruuttaakseen etelä-korean hyökkäyksen. he luottavat enemmän yksilöllisiin kykyihin taistella yksin ja toistensa kanssa. kontakteja on vain kourallinen. 82. minuutilla kaksi supertähteä murtautui läpi ja teki maalin erittäin pitkä seisokkiaika, zhou minkyu teki maalin lopettaakseen jännityksen ja peli päättyi.etelä-korea voitti omanin maalein 3-1tervetuloa ensimmäiseen voittoon 18-välierissä.