kaksi suurta järkytystä 18-kierroksessa yhdessä yössä! kalan vatsa oli järkyttynyt, kaksi aasian mestaria ei voittanut kahdella kierroksella, ja jalkapallomaajoukkue hävisi.

2024-09-11

pekingin aikaa 10. syyskuuta illalla mm-kisojen alkuottelun aasian 18 parhaan joukkojen toinen kierros on päättynyt. , ja australia voitti 0-0 indonesian kanssa, jordan voitti palestiinan 3-1, etelä-korea voitti omanin 3-1, uzbekistan käänsi kirgisian 3-2 ja järjesti karnevaaliillan.

tänä ottelupäivänä national football team vs saudi arabia, indonesia vs australia ja pohjois-korea vs qatar aloittivat kaikki 20.00. niiden joukossa kiinan jalkapallojoukkue kohtasi saudi-arabiaa kotonaan. mutta se oli emotionaalinen prosessi hurmiosta pettymykseen, sillä national football team vaikka heillä oli johtoasema ja yksi pelaaja oli lyöty pitkään, he hävisivät saudi-arabian käänteessä.

kahden päästetyn maalin perusteella jalkapallomaajoukkueen syynä oli kulmapotkupuolustus. puolustussuoritus oli liian heikko, mikä antoi saudi-arabialle mahdollisuuden kääntää tilanne ja lopulta hyvä peli. tällä tavalla jalkapallomaajoukkue hävisi 2 peliä peräkkäin ja jatkoi 0 pisteellä kilpailevat ryhmän neljännestä paikasta. lisäksi ei tiedetä, erotetaanko ivankovic ennenaikaisesti.

useissa muissa peleissä indonesia, jossa on paljon kansalaistettuja pelaajia, pelasi erittäin sitkeästi aasiassa neljännellä sijalla olevaa australiaa vastaan voittaa saudi-arabiaa ja australiaa vastaan, se on jyrkkä vastakohta jalkapallomaajoukkueelle, ja siitä on tullut vahva kilpailija lohkon neljän parhaan joukkoon.

indonesian lisäksi myös "kotona pelaava" pohjois-korea loi ihmeen kohtaaessaan kaksinkertaisen aasian cupin mestarin qatarin.

19. minuutilla li il-sung auttoi pohjois-koreaa johtoon 1-0. kuitenkin 32. minuutilla zhang guozhe lähetti tasoituspaketin 1-1, mutta se voitti myös yhden pelaajan pitkään aikaan. 44. minuutilla moez ali murtautui läpi ja teki maalin voimakkaalla laukauksella, mikä auttoi qataria pääsemään 2-1-johtoon. epätoivoisen tilanteen edessä jiang guozhe teki maalin suoraan eräpallosta, mikä auttoi pohjois-koreaa tasoittamaan 2-2-lukeman.

lisäksi etelä-korea saavutti 3-1-voiton omania vastaan ​​​​vierasottelussa, ja son heung-min johti yksin voittoon, ja oman kärsi myös 2-pelin tappioputkesta , sijoittui viimeiseksi 0 pisteellä karsintatilanne se on melkein sama kuin jalkapallomaajoukkue.