hän löi vielä yhden ihmisen ja kuoli! jalkapallomaajoukkue hävisi saudi-arabialle

2024-09-11

syyskuun 10. päivän iltana national football team johdatti maailman alkukilpailujen aasian top 18 -sarjan c-lohkon toisen kierroksen. 14. minuutilla jiang shenglongin pusku johti omaan maaliin, ja jalkapallomaajoukkue johti saudi-arabian 1:0. 39. minuutilla myös vierasjoukkue teki maalin. ensimmäisellä puoliajalla jalkapallomaajoukkue ja saudi-arabian maajoukkue tasoittivat 1:1.viime hetkellä kiinan joukkueen, jossa oli yksi ylimääräinen pelaaja, vastustaja ohitti. tilanne oli 1-2 ja hävisi jälleen!

14. minuutilla jiang shenglongin pusku johti omaan maaliin, ja jalkapallomaajoukkue johti saudi-arabian 1:0.

kuva: sun changqing, new yellow river clientin toimittaja

19. minuutilla jiang shenglong potkaistiin nurmikolle, ja cano ajettiin ulos punaisella kortilla.

39. minuutilla myös vierasjoukkue teki maalin. ensimmäisellä puoliajalla jalkapallomaajoukkue ja saudi-arabian maajoukkue tasoittivat 1:1.

90. minuutilla saudi-arabia teki maalin ja jalkapallomaajoukkue hävisi.

kokoonpano:

jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpano: 14-wang dalei, 2-jiang guangtai, 3-micro motion wings, 4-li lei, 5-zhu chenjie, 16-jiang shenglong, 20-xie weneng, 21-li yuanyi, 7-wu lei, 17-fernando, 23-bahe lamu

lähde: new yellow river client comprehensive