qingdaon urheilija zhang meng voitti paralympian naisten sekauintimestaruuden, rikkoen aasian ennätyksen

2024-09-08

pariisin paralympialaisten naisten sm10 200 metrin sekauintifinaalissa, joka päättyi 7. syyskuuta klo 23.43 pekingin aikaa, qingdaon urheilija zhang meng voitti kultamitalin ajalla 2 minuuttia, 26,81 sekuntia ja rikkoi aasian ennätyksen. . hän voitti aiemmin hopeamitalin naisten sb9 100 metrin rintauinnin finaalissa ja rikkoi aasian ennätyksen. tähän mennessä qingdaon urheilijat ovat voittaneet 2 kultamitalia ja 1 hopeaa pariisin paralympialaisissa.
zhang meng, 28, diagnosoitiin synnynnäinen kämmenen epämuodostuma vasemmassa kädessään, kun hän syntyi. hän ei kuitenkaan antanut periksi kohtalolleen ja aloitti uimaharjoittelun teini-iässä. vuonna 2017 hänet valittiin qingdao disabled swimming teamiin, joka hallitaan vähitellen uinnin taitoja ja olemusta ja rikkoi jatkuvasti omia rajojaan. uinnista on tullut välttämätön osa zhang mengin elämää päivittäisten fyysisten harjoittelutehtävien lisäksi, hän "liottaa" uima-altaassa jatkuvasti vaihtaen asentoaan ja sääteleen uintirytmiään. muuttaa jatkuvasti kohtaloaan. mukava paluu.
vuonna 2012 zhang meng edusti kiinan joukkuetta lontoon paralympialaisissa ja voitti pronssia naisten sm10 200 metrin sekaunnissa vuonna 2016, zhang meng osallistui rion paralympialaisiin ja voitti viidennen ja kuudennen sijan vuonna 2021 meng osallistui tokion paralympialaisiin ja voitti neljännen sijan naisten 34 minuutin 4×100 metrin vapaauintiviestissä, kuudennen sijan naisten sb9-tason 100 metrin rintauinnissa ja kuudennen sijan naisten sm10-tason 200 metrin yksilössä. sekauinti. tämä on zhang mengin neljäs esiintyminen paralympialaisissa varhain aamulla 31. elokuuta pekingin aikaa, hän voitti hopeamitalin naisten sb9 100 metrin rintauinnissa ja rikkoi aasian ennätyksen.
voitettuaan kultamitalin 7. syyskuuta pekingin aikaa, zhang meng sanoi haastattelussa: "esin finaaliin neljännellä sijalla alkuerissä. koska ero tulosteni ja kolmen parhaan välillä on hyvin pieni, katson edelleen. eteenpäin johtamaan." kaksi ensimmäistä uintivetoa eivät olleet vahvuuksiani. puolen kilpailun jälkeen sijoituin vasta kuudenneksi. rintauintini oli kuitenkin erittäin kilpailukykyinen ja otin ykköspaikan 150 metrin jälkeen. jäljelle jäämisen jälkeen tein kovasti töitä ohittaakseni vastustajani ja lopulta voitin mestaruuden. tämä oli neljäs kerta, kun osallistuin paralympialaisiin lontoossa, kun olin vasta 16-vuotias voitin naisten sm10 200 m:n sekajuoksun. tuolloin odotin innolla pääseväni paralympialaisten korkeimmalle palkintokorokkeelle. tulokseni eivät olleet erittäin tyydyttävä, mutta en antanut periksi. jatka taistelua unelmasi puolesta. tulin näihin paralympialaisiin kilpailun ensimmäisenä päivänä naisten sb9 100 metrin rintauinnin finaali, joka lisäsi toivoani voittaa kultaa tänään unelmani voittaa kultamitali on todella iloinen voidessani voittaa qingdaon, shandongin ja isänmaan paralympialaiset."
(suositut uutiset · suosittu päivittäinen toimittaja bo keguo)