uutiset

uefa nations league: barcola teki maalin ensimmäisten 13 sekunnin aikana, italia kaatoi ranskan kotonaan 1-3.

2024-09-07

uefa nations league a:n ensimmäisellä kierroksella ranska kohtasi kotonaan italian. ensimmäisellä puoliajalla barcola rikkoi joukkueen historian nopeimman maalin ennätyksen 13 sekunnin välähdyksellä, ja dimarco tasoitti pisteet. vaihdettuaan puolta ja taisteltuaan uudelleen, frattesi teki lapiolla maalin ja siirtyi johtoon, ja raspadori teki uuden voiton. lopulta italia kaatoi ranskan 1-3.

vain 13 sekuntia pelin jälkeen barcola varasti di lorenzon ja teki sitten rauhallisesti maalin donnarummaa vastaan. tämä oli myös ranskan joukkueen historian nopein maali.

31. minuutilla dimarco ja tonali osuivat seinään ja lensivät verkkoon pysähtymättä, ja italia tasoitti 1-1.

50. minuutilla italialainen keskikenttäpelaaja ryntäsi vastahyökkäyksen keskeltä maaliin, teki maalin lapiolla ja teki maalin. 1.

74. minuutilla udoji syötti pallon vasemmalta, ja raspadori pysäytti pallon keskeltä ja ampui matalalta verkkoon.

ranska alkaa: 16-maignan, 21-klaus (78' 5-konde), 15-konate, 17-saliba, 22-theo, 19-fofana (58' 6- koné), 13-kante (77' 18-emery) ), 20-barcola, 7-griezmann (77' 9-thuram), 14-olis (58' 11-den pele), 10-mbappe

ranskan vaihtopelaajat: 1-samba, 23-arreola, 3-digne, 4-upamecano, 8-guendouzi, 12-muani

italian avauskokoonpano: 1-donnarumma, 3-dimarco (81' 14-bresciagnini), 5-calafioli (71' 4-buongiorno), 21-bastoni, 22-di lorenzo, 15-cambiaso, 8-tonali, 16- (62' 19-udoji), 7-samuel ricci, 10-pellegri ni (46' 18-raspadori), 9-retegui (81' 11-keane)

italian vaihtopelaajat: 13-vicario, 23-meret, 2-okoli, 6-gatti, 12-bellanova, 17-faccioli, 20-zacagni