mm-kisojen alkuottelut - rodrigo sinetöi brasilian kurkun miekalla 1-0 ecuador lopetti kolme peräkkäistä tappiota

2024-09-07

pekingin aikaa 7. syyskuuta klo 9.00 etelä-amerikan vuoden 2026 mm-karsintojen seitsemäs kierros brasilia kohtasi ecuadorin cotto pereira -stadionilla. 90 minuutin rajun taistelun jälkeen brasilia voitti ecuadorin kotonaan 1-0, katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa mm-kisojen alkuerissä ja nousi neljännelle sijalle etelä-amerikan sarjataulukossa. pelin ainoa maali syntyi 30. minuutilla, kun paqueta auttoi rodrigoa maalintekoon.

tässä pelissä brasilialaiset hyökkääjät vinicius ja rodrygo real madridista aloittivat yhdessä, luis enrique debytoi maajoukkueessa ja danilo toimi selecaon kapteenina. ecuadorissa valencia, joukkueen historian paras maalintekijä, johtaa avauskokoonpanoa 90. esiintymisellään maajoukkueen puolesta hän nousi 8. sijalle joukkueen historian maalintekijäluettelossa. kolmannella minuutilla rodrigo antoi vapaapotkun etukentän oikealta puolelta, ja luis enrique puski pallon yli maalin. 12. minuutilla viniciuksen 28 metrin vapaapotku keskustasta esti suoraan ecuadorin maalivahti galindezin. 22. minuutilla andre syötti suoraan vinicius siirtyi eteenpäin saadakseen pallon ja ampui sitten rangaistusalueen oikealta kylkiluusta, mutta puolustava pelaaja esti hänet.

23. minuutilla rodrigo syötti ja puolustava pelaaja esti paquetan pään.30. minuutilla paqueta syötti suoraan, ja rodrigo osui oikeaan kulmaan rangaistusalueen yläosasta ja teki maalin 1-0! rodrigo teki 7. maalinsa maajoukkueurallaan ja kolmannen maalinsa tässä mm-karsinnassa.