uutiset

wuxin urheilija yao juan voitti naisten kiekonheiton f64-finaalin pariisin paralympialaisissa

2024-09-06

syyskuun 5. päivänä pekingin aikaa wuxin urheilija yao juan heitti kauden parhaan tuloksen 12,53 metriä naisten kuulantyöntö f64 -finaalissa pariisin paralympialaisissa ja puolusti titteliään uudelleen. tämä on yao juanin toinen mitali pariisin paralympialaisissa syyskuun 1. päivänä pidetyssä naisten kiekonheiton f64-finaalissa hän voitti hopeaa ajalla 41,98.
yao juan kentällä
kun hän debytoi sydneyn paralympialaisissa vuonna 2000, yao juan rikkoi naisten keihäänheiton f44 maailmanennätyksen ja voitti kultamitalin. lisäksi yao juan on myös a ammattilainen kolmessa suuressa tapahtumassa (kuulantyöntö, kiekonheitto, keihäänheitto) monitasoinen maailmanennätyksen haltija, joka rikkoi monta kertaa maailmanennätyksiä. juuri tämän vuoden toukokuussa yao juan voitti mestaruuden naisten kuulantyöntössä f64-finaalissa 11. parayleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa.
tässä pariisin taistelussa yao juan ei ole vain urheilija, vaan myös valmentaja. jiangsun maakunnan vammaisten yleisurheilujoukkueen valmentajana hänen tavoitteenaan ei ole vain voittaa kultamitalia, vaan myös tuoda esiin uusia pelaajia. "jos urheilijat, jotka tuon esiin tulevaisuudessa, voivat nousta paralympialaisten korkeimmalle palkintokorokkeelle, silloin minä olen paras xu mian, yao juanilta oppinut nuori pelaaja, joka kilpaili naisten kiekon f57:ssä." pariisin paralympialaisten finaalissa 32,81 metrin heitolla hän voitti hopeamitalin ja teki myös uuden henkilökohtaisen ennätyksen, jolloin sekä mestari että oppipoika nousi palkintokorokkeelle.
"aivan kuin esitys, riippumatta siitä, kuinka upea esitys on, tulee aina esirippu. näiden paralympialaisten jälkeen on minun vuoroni 40-vuotiaana veteraanina, joka on osallistunut seitsemään paralympiakisaan!" yao juan sanoi, että pariisi voi olla hänen olympiamatkan viimeinen pysäkki. hän toivoo voivansa pysyä joukkueessa myös tulevaisuudessa, siirtää vuosien aikana keräämänsä kokemuksen, teknologian ja psykologisen voiman seuraavalle urheilijasukupolvelle ja jatkaa kiinan vammaisurheilun edistämistä.
yangzi evening news/ziniu news -toimittaja zhang jianbo ja harjoittelijatoimittaja dong jianguang