uutiset

kauden toiseksi korkein pistemäärä! li yueru teki 14 pistettä ja 3 levypalloa, mutta sparks hävisi ja jäi periaatteessa pudotuspeleistä väliin.

2024-09-02

syyskuun 2. päivänä, pekingin aikaa, los angeles sparks hävisi dreamille 62-80. he menettivät kaksi peräkkäistä voittoa. kiinalainen li yueru teki tässä pelissä 14 pistettä ja 3 levypalloa. hänen tuloksensa oli uusi ennätys olympialaisten jälkeen ja kauden toiseksi korkein, mutta joukkueen pelastaminen oli vaikeaa.

sparks voitti viimeisessä pelissään järjettömän voiton liigan ykköspelaajasta libertystä, ja dream oli aiemmin ollut vaimeassa tilassa neljän pelin tappioputkella. tässä pelissä sparks pääsi tilaan hitaasti, ja vastustajat voittivat heidät 9-0. myöhemmin sparks jahtaa pisteitä ja jäi 16 pisteellä puoliajalla. toisella puoliajalla sparks hävisi vihdoin dreamille kotonaan ja menetti kahden ottelun voittoputkensa the dream katkaisi neljän pelin tappioputkensa ja säilytti toivonsa pudotuspeleihin.

kiinalainen li yueru oli todella hyvässä kunnossa ensimmäisen neljänneksen jälkeen, kun hän teki maalin kahdesti peräkkäin ja teki 4 pistettä 2-2-laukauksessa yueru ei tehnyt maalin uudelleen ennen kuin neljännestä oli jäljellä. hän pelasi, mutta li yueru, joka oli hyvässä kunnossa ensimmäisellä puoliajalla, pelasi vain 5 minuuttia ja 20 sekuntia 2 laukausta ja 4 pistettä.