haalandin hattutemppu

2024-09-01

klo 00.30 aamulla 1. syyskuuta pekingin aikaa manchester city haastoi valioliigan kolmannella kierroksella west ham unitedin pois.

ensimmäisellä puoliajalla seat b auttoi harlandia päästämään umpikujaan johto puoliajalla 2-1, kudus osui tolppaan, ja nunes avusti haalandin hattutempun lisäksi myös voiton.

lopulta manchester city voitti west ham unitedin vierasjoukkueessa 3-1 ja nousi valioliigan johtoon kolmella peräkkäisellä voitolla.

west ham united vs. manchester city, lopetegui järjesti 4231-muodostelman, jonka lähtöhinta oli 318 miljoonaa euroa, jota seurasi paqueta, jota tukivat bowen ja kudus, guido rodriguez ja alva reis muodostivat kaksinkertaisen keskikenttäpelaajan, wan-bissakan. , mavropanos, kilman ja emerson muodostivat neljän puolustajan, areola maalivahtina muodostivat 3241-muodostelman, jonka lähtöhinta oli 728 miljoonaa euroa, ja haaland hyökkääjän edessä, hänen takanaan ovat de bruyne ja seat b; , jota reunustavat grealish ja doku, kovacic ja lewis ovat keskikenttäpelaaja, gvadioll, dias ja akanji muodostavat kolme dessenin keskuspuolustajaa.