kiinan autojen maastohiihdon mestaruus: qiao xu nousi ykköseksi karsinnassa

2024-08-31

china news service, daqing, 31. elokuuta 4. kiinan auto- ja moottoripyöräurheilukonferenssi daqingin autokulttuurikuukausi jatkuu 30. päivänä daqing racing townissa, heilongjiangissa. sinä päivänä päättyneessä china automobile cross country championshipin karsintaistunnossa comas warrior racing teamin qiao xu nousi paalupaikalla ajalla 2 minuuttia, 06 sekuntia ja 25 sekuntia.

china automobile and motorcycle sports conference on tällä hetkellä kiinan suurin, korkeimman tason ja täydellisin auto- ja moottoripyöräurheilutapahtuma. tämä konferenssi kestää 28. elokuuta - 1. syyskuuta sisältäen yhteensä seitsemän huippua auto- ja moottoripyörätapahtumaa, jotka tarjoavat yleisölle "nopeuden ja intohimon" visuaalisen juhlan.

kiinan autojen maastohiihdon mestaruus on erittäin koristeellinen moottoriurheilulaji. karsintaistunnossa 30. päivänä comas warrior racingin qiao xu meni johtoon ajalla 2 minuuttia, 06 sekuntia ja 25 sekuntia ja otti paalupaikan. duonai shock absorber racing teamin ou zhibin sijoittui toiseksi ajalla 2 minuuttia, 07 sekuntia ja 60 sekuntia. kolmas sija tuli tänä vuonna vasta perustetusta avoimesta ryhmästä. kuljettaja oli he liang atlas shock absorber teamista.

kuvassa ottelukohtaus. kuva: tapahtuman järjestäjän toimittama

utv-luokan karsinnassa oli tumma hevonen yuan yi beijing summit road racing teamista ajalla 2 minuuttia 13,22 sekuntia ja zhang feng ansel timken chaoyang automobile and motorcycle racing teamista. hän sijoittui toiseksi ajalla 2 minuuttia, 14 sekuntia ja 15 sekuntia. du xuanyi oli vain 0,24 sekuntia zhang fengistä kolmannella sijalla, ja ero kolmen parhaan välillä oli noin 1 sekunti.

china automobile drift championshipin toinen kierros päättyi 30. päivänä zhang shengjun zero kilometer lubricating oil zm teamista ja voitti 1087x drift teamin kuljettaja gao xuanin super cupin karsinnoissa. voitti ensimmäisen sijan kiinan ryhmän karsinnassa. sailun tire drift teamin apex pei fan voitti eliittiluokan.

china automobile venue professional league super cup·tcr china challenge järjestettiin myös 30. päivänä. kahden karsintajakson jälkeen 326 auto sportsin liu zichen otti paalupaikan, nkoda hw racingin pan yiming sijoittui toiseksi ja jin yutu gyt racingin hu. heng sijoittui lopulta kolmanneksi. (yli)

lähde: china news network