Jännittävä ilta jalkapallossa! Barcelona pääsi kärkeen 2-1, entinen Valioliigan mestari eteni 4-0, Ronaldo teki uransa 899. maalin

2024-08-28

Aikaisin tänä aamuna monet jännittävät kilpailut maailman jalkapallossa päättyivät, katsotaanpa!

Ensimmäinen on La Ligan kolmas kierros. Sevilla oli 0-0 tasapelissä kolme peräkkäistä kierrosta.

Sitten Ronaldon johtama Riyadh Victory -joukkue vieraili PK Al-Fehassa Saudi-Arabian liigan toisella kierroksella. Lopulta Riyadh Victory -joukkue voitti ensimmäisen puoliajan 4-1 ja Guangzhoun vanha pelaaja Team Taliska meni johtoon, sitten Cristiano Ronaldo teki maalin toisella puoliajalla ja Ronaldo auttoi Fehaa saamaan maalin auttaa Riyadh Victory Teamiä sinetöimään voiton täysin. Tässä kampanjassa Ronaldo teki jalkapallouransa 899. maalin.

Sitten EFL Cupin toisella kierroksella entinen Valioliigan mestari Leicester City pyyhkäisi Englannin toisen divisioonan joukkueen Tranmeren 4-0 ensimmäisessä erässä, Mavididi teki maalin rangaistuspotkusta toisella puoliajalla ja sitten Ndidi. , Winks teki kaukolaukauksen viime hetkellä.

La Ligan kolmannella kierroksella Barcelona vieraili PK:ssa Rayo Vallecanossa, ja Lopez siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon auttamaan Rayo Vallecanoa. Toisella puoliajalla Pedri auttoi Barcelonaa tasoittamaan, ja sitten Yamal avusti ja Olmo voitti debyyttinsä. Lopulta Barcelona käänsi Rayo Vallecanon 2-1 ja nousi huipulle.