Liverpool voitti toisen peräkkäisen voittonsa 2-0, Dias räjähti yhdellä laukauksella ja Salah teki voittamattoman vapaan käden laukauksen.

2024-08-26

Ennen peliä 8. sijalla ollut Liverpool ohjasi Valioliigan toiselle kierrokselle kotijoukkueensa Brentfordia vastaan, joka oli ennen peliä 10. sijalla.

Kolmessa viimeisessä kohtaamisessa Liverpool voitti Brentfordin.

Vain 13 minuuttia pelin jälkeen Liverpool sai pallon takakentälle ja aloitti nopean hyökkäyksen teki voittamattoman laukauksen Auta Liverpoolia johtoon.

Viisi minuuttia myöhemmin Robertson ampui pienestä kulmasta rangaistusalueen vasemmalle puolelle, mutta vastustajan maalivahti selvisi urheasti, ja Brentford-joukkue pakeni.

Toisen puoliajan toisella minuutilla Brentfordin maalivahti Flecken torjui Robertsonin lähietäisyydeltä rangaistusalueen vasemmalla puolella tekemän pään.

71. minuutilla Liverpoolin keskikenttäpelaaja varasti pallon ja aloitti nopean hyökkäyksen. Lopulta Dias syötti hienovaraisesti rangaistusalueelle ja ampui onnistuneesti Liverpoolin kasvattamiseksi.

Lopulta Liverpool voitti Brentfordin ja johdatti toisen peräkkäisen voittonsa. Välittömästi pelin jälkeen Liverpool nousi kolmannelle sijalle 6 pisteellä.