2-0! Salah tekee peräkkäisiä maaleja, uusi valmentaja valloittaa Anfieldin, Liverpool voittaa 2 peräkkäistä ottelua, julistaa sodan Manchester Unitedille

2024-08-26

Viime kauden Valioliigan päätyttyä Liverpoolin ansiokkaasti päävalmentaja Klopp jätti Anfield Stadiumin, mikä merkitsi erään aikakauden loppua ja uuden aikakauden alkua Liverpool ei antanut Slot-tukea, kun muut kilpailijat käyttivät paljon rahaa hankintoihin, minkä vuoksi monet fanit eivät olleet optimistisia Liverpoolin tulevaisuuden näkymien suhteen. Tämä peli Samana päivänä Liverpool aloitti Valioliigan testin toisen kierroksen. Istuu Anfield Stadiumilla kohtaamaan Little Bees Brentfordin Viime kaudella Liverpool voitti Little Beesin kotonaan 4-0 ja 3-1. Tämä on myös Ennen peliä fanit uskoivat, että he voisivat jatkaa vahvaa suorituskykyään kotona ja voita! Tässä kampanjassa Dias rikkoi tasapainon ja Salah teki peräkkäisiä maaleja toisella puoliajalla, mikä lopulta auttoi Liverpoolia voittamaan Brentfordin 2-0.

Slott seurasi tässä pelissä 4-2-3-1-muodostelmaa ja Hrafenberch, Dias, Szoboszlai ja Salah ovat rivissä keskikentällä, Jota yhtenä nuolena edessä.

Vaikka kaksi kertaa, kun he kohtasivat Liverpoolin viime kaudella, päättyivät tuhoisiin tappioihin, Brentford ei pelännyt kotijoukkuetta tämän pelin alun jälkeen ja avasi suoraan asentonsa taistellakseen Liverpoolin kanssa Anfield Stadiumilla. Mutta tämä antoi myös Liverpoolille tilaa vastahyökkäykseen. Kun Brentfordin kulmapotku työnnettiin ulos 13. minuutilla, Liverpool aloitti heti vastahyökkäyksen keskeltä ja syötti pallon läpi Diasille 100:ssa Peli Liverpoolia vastaan, Dias teki maalin ja auttoi joukkuetta 1-0-johtoon.