uutiset

Hyvä alku Tuchaolle! Mourinho: En ole koskaan hävinnyt ensimmäistä otteluani liigassa, tavoitteeni ei ole Mestarien liiga vaan liiga

2024-08-11

Suorat lähetysuutiset 11. elokuuta Turkin Superliigan ensimmäisellä kierroksella Mourinhon valmentama Fenerbahce voitti Demirsporin 1-0 ja aloitti hyvin. Pelin jälkeen Mourinhoa ​​haastateltiin ja hän puhui pelistä.

Puhuessaan erosta Fenerbahcen ja muiden hänen ensimmäisessä liigaottelussaan valmentamiensa joukkueiden välillä, Mourinho sanoi: "En ole koskaan hävinnyt ensimmäisessä liigaottelussani. Siksi voin sanoa, että mikään ei ole muuttunut 24 vuodessa.

"Vain kaksi kautta on alkanut tasapelillä, mutta niillä kausilla voitin Mestarien liigan. Halusimme lopettaa pelin mahdollisimman aikaisin. Aloitimme korkealla moraalilla.

– Puoliajalla sanoin kokemukseni perusteella pelaajille, että vastustaja yrittää pitää 1-0-tilanteen loppuun asti.

"Maximin ei pystynyt pelaamaan täyttä 90 minuuttia. Tietyn pisteen jälkeen keskityimme maalin säilyttämiseen. Mielestäni tulos olisi voinut olla suurempi. Haluan myös onnitella kollegoitani 15-vuotiaan maalivahtien pelaamisesta. Haluan myös onnitella pelaajaa."

"Jaoin ajatukseni erotuomarille pelin jälkeen, ja vastustajan valmentaja tekee kaikkensa saadakseen tuloksen. Heikompi joukkue saattaa käyttää toista strategiaa saadakseen tuloksen täällä.