61-vuotias Mourinho teki debyyttinsä Turkin Superliigassa: täynnä valkoisia hiuksia, valitti keltaisista korteista ja johti joukkueen 1-0-alkuun.

2024-08-11

Varhain tänä aamuna Mourinho ohjasi ensimmäisen esityksensä Fenerbahcen valmentajaksi Turkin Superliigassa heidän kotistadionillaan PK Demirsporissa. Ensimmäisen puoliajan lopussa uusi apulainen Saint-Maximin lähetti upean syötön, ja veteraani Dzeko teki kohtalokkaan iskun. Lopulta Fenerbahce voitti kotonaan 1-0 ja aloitti uuden Turkin Superliigan kauden. . Pelin jälkeen Fenerbahce sijoittui Turkin Superliigan kolmanneksi.

Tässä pelissä Mourinho sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 20 minuuttia. Hän viittasi tuomarille ja valitti edelleen. Mourinhon eleistä päätellen hänen pitäisi valittaa, että vastustaja oli tehnyt tällaisia ​​virheitä useaan otteeseen, mutta erotuomari ei antanut vastustajan pelaajalle rangaistuspotkua (keltainen kortti), ja myös erotuomari astui esiin selittääkseen jotain Mourinholle ja lopulta otti aloitteen Erotuomari tuli paikalle ja antoi Mourinholle keltaisen kortin yrittäen saada Mourinhon hiljaa.

On nähtävissä, että 61-vuotiaalla Mourinholla on harmaat hiukset, mutta hän puolustaa silti kovasti erotuomarin päätöksiä ja tekee lujasti töitä joukkueen voittamiseksi.