Järkyttävä tappio 200 metrillä! Lyles kaatui maahan, nettimiehet: Uskallatko vielä ylpeillä ja ylittää Boltin?

2024-08-09

Pariisin olympialaisten kilpailu käynnissä Näissä Pariisin olympialaisissa kaikki kiinnittävät suurta huomiota yleisurheilukilpailuun, sillä sprinttikentällä on paljon erinomaisia ​​urheilijoita kiinnittää huomiota amerikkalainen urheilija Si, edellisessä 100 metrin kilpailussa Lyles on jo voittanut mestaruuden. Hän toivoo voivansa tehdä taas historiaa.

Miesten 200 metrin finaalissa Pariisin olympialaisissa Botswanan Terborg voitti kultamitalin ajalla 19,46 sekuntia, Bednarek hopeaa 19,62 sekunnissa ja suosikkina pidetty Lyles voitti pronssia 19,70 sekunnissa. Ottelun jälkeiset kuvat osoittivat Lylesin kaatuvan maahan ottelun jälkeen, ja tilanne oli hieman hämmentävä. Yllättäen Lyles menetti 200 metrin kultamitalin niin järkyttyneenä. Järkyttävä tappio 200 metrillä! Lyles romahti maahan Netizens: Uskallatko vielä ylpeillä ja ylittää Boltin?

Lyles esitti kerran rohkeita lausuntoja sanoessaan, että hän halusi rikkoa Boltin 200 metrin maailmanennätyksen, mutta nyt näyttää siltä, ​​että Lylesin on vaikea tehdä se, koska hän ei vain rikkonut Boltin maailmanennätystä, vaan hän ei myöskään rikkonut Boltin maailmanennätys Hän sijoittui vasta kolmanneksi 200 metrin kilpailussa. Tämä tulos saa ihmiset sanattomaksi.