GEN voitti DK:n 2-1 ja voitti 10 peräkkäistä voittoa! Kiin krokotiili on yhtä kova kuin sodan jumala

2024-07-21

GEN:n ja DK:n välisessä BO3:ssa LCK:n kesäkauden runkosarjassa, kun molemmat osapuolet taistelivat kolme peliä, GEN voitti DK:n ennätyksellä 2-1. Vaikka he kärsivät ensimmäisen pienen pelin tappionsa kesäkaudella, he voittivat myös 10 peräkkäistä voittoa suuressa pelissä.

Ensimmäisessä pelissä GEN ylin kaista Quesanti, jungler Leopard Girl, keskikaistainen Yongen ja alakaista DK:n yläkaista Gnar, viidakko Lee Sin, keskikaistainen Card ja alakaista EZ Gallo. Yhdeksässä minuutissa vangittiin neljä DK-pelaajaa, jotka hyppäsivät tornin yli tappamaan lehends Braumin, ja Aimingin EZ sai ensimmäisen veren. 11 minuutissa GEN kukisti kuusi sikiömatoa. Sen jälkeen DK voitti sekä lohikäärmeryhmän että etujoukkoryhmän. Alkuvaiheessa DK:lla oli 4K taloudellinen etumatka. Keskipitkällä aikavälillä showmaker-kortti käytti hulluja isoja liikkeitä ihmisten kiinni saamiseksi, mikä teki mahdottomaksi GEN:n johtaa linjaa Kun Lehends Braum tapettiin viidakossa 21. minuutilla, DK voitti ensimmäisen paronin. DK voitti piirustuslohikäärmeen 22 minuutissa. Kun DK valloitti Alchemy Dragon Soulin viimeisen 28 minuutin aikana, jahtaava joukkue tuhosi GEN:n ensimmäisessä pelissä DK voitti GEN:n ennätyksellä 20-0 ja voitti ensimmäisen pelin. Molempien osapuolten tulos ensimmäisessä pelissä on seuraava Aimingin EZ aiheutti pelin suurimman vahingon, ja GEN:n puolella suurin vahinko oli Chovy Yongen.

Toisessa pelissä DK:n yläkaista Gnar pelasi Wild Boar Girlia, keskikaistaa Enchantressa, alakaistaa EZ plus Fan Mom GEN:n yläkaistaa Jax, viidakkotyttöä, keskikaistaa Czar, alakaistaa Aishiga Niutou. 8 minuutin kohdalla molemmat osapuolet kilpailivat lohikäärmeestä. Vaikka GEN otti lohikäärmeen, Aimingin EZ tappoi Canyon Leopard Girlin ja DK sai ensimmäisen veren. Alkuvaiheessa DK työnsi alas ensimmäisen veritornin alimmalla kaistalla, mikä johtaa talouden 3 000:lla. Puolivälin 18. minuutilla molemmat osapuolet taistelivat keskellä, ja 26. minuutilla DK veti täydellisesti ja pelasi 1 vastaan ​​2 ja päätti sitten taistella Xiaolongia vastaan. Loput 3 henkilöä GEN:stä ryntäsivät pysäyttämään sen Peyz Ai Xi ja Canyon Leopard Girl voittivat DK:n. Sitten hän voitti piirustuslohikäärmeen. Jälkimmäisenä 31 minuutin aikana kahden osapuolen välinen lähitaistelu Aimingin EZ voitti, kun GEN tappoi neljä DK-pelaajaa. Viimeisen 35 minuutin aikana, kun GEN tappoi kaksi DK-pelaajaa korkealla kentällä, he palasivat voittamaan toisen pelin. POG antoi Peyz's Ashen.

Kolmannessa pelissä GEN Top Laner Crocodile, jungler Leopard Girl, keskikaistainen Czar, alaraja DK:n yläkaista Captain, viidakko Foyego, keskikaistainen Bomberman, alarata rullalautakenkä Garenata. 8 minuutin kohdalla GEN otti kiinni ja halusi hypätä tornin yli tappaakseen kapteeni Kingenin, mutta DK tarjosi ajoissa tukea Showmaker Bomber tappoi lehends-puun, ja DK sai ensimmäisen veren. 11 minuutissa GEN työnsi alas ensimmäisen veritornin yläkaistalla. Varhaisessa vaiheessa GEN kaatoi 3 puolustustornia ja sai 1 000 taloudellista etumatkaa. Väliajan 22. minuutilla GEN voitti tasapelin. 26. minuutilla GEN voitti ensimmäisen suuren lohikäärmeen tapettuaan Kellin Lienatan viidakossa. 29. minuutilla Kiin Crocodile tappoi kapteeni Kingenin yksin. Myöhemmin 33 minuuttia, kaksi osapuolta tappoivat tien päällä yhden henkilön 1V4:ssä. 35 minuutissa GEN voitti toisen lohikäärmeen. Viimeisen 37 minuutin aikana GEN voitti pelin, kun Highland-joukkue voitti DK:n.

Joten mitä sanottavaa sinulla on tästä pelistä? Tervetuloa jättämään viesti kommenttikenttään keskustellaksesi.