tehdä historiaa! 19-vuotias kiinalainen poika voittaa uran ensimmäisen mestaruuden ja ansaitsee 178 000 dollaria

2024-09-24

syyskuun 24. päivänä, pekingin aikaa, juuri päättyneen atp250 chengdu openin miesten kaksinpelin finaalissa kiinalainen shang chengcheng voitti italialaisen musettin suorissa sarjoissa ja voitti mestaruuden! samalla hänestä tuli myös ensimmäinen vuonna 2005 syntynyt henkilö miesten tenniksessä!

kahden erän pisteet olivat: 7-6 (7-4), 6-1.

tämä on ensimmäinen kerta hänen urallaan, kun 19-vuotias shang juncheng pääsee kiertueen finaaliin, ja se on myös ensimmäinen kerta hänen urallaan, kun hän voittaa kiertueen mestaruuden.

voittamalla mestaruuden chengdussa,shang juncheng sai 178 195 dollarin bonuksen.lisäksi hän sai myös 250 atp-pistettä. näillä 250 pisteellä voit suorittaa matkasi reaaliajassamaailmanlistalla sijalla 52

on syytä mainita, että shang juncheng on ensimmäinen vuoden 2005 jälkeen syntynyt pelaaja, joka on voittanut atp tour -tapahtuman, ja hän on myös nuorin pelaaja tämän vuoden 11 uuden atp-mestarin joukossa. shang juncheng syntyi 2. helmikuuta 2005. hänen isänsä on entinen miesten jalkapalloilija shang yi.

tällä chengdu-kiertueella shang junchengin voitto on erittäin arvokas. hän voitti nro 1, nro 2 ja nro 8 siemenet tässä turnauksessa ja voitti lopulta mestaruuden. lisäksi hän voitti myös entisen us openin toiseksi tulleen kei nishikorin.