hieno voitto! shang juncheng pyyhkäisi kärkisijoituksen 2-0, voitti kiertueen mestaruuden ensimmäistä kertaa ja meni historiaan.

2024-09-24

tärkeä peli! 2024 atp chengdu open, miesten kaksinpelin finaalissa, shang juncheng kohtasi musettin. lopulta shang juncheng voitti kiertueen mestaruuden ensimmäistä kertaa, upea voitto !

kiinan vuoden 2000 jälkeisenä nerona shang juncheng ei ole vielä 20-vuotias ja on juuri juhlinut 19-vuotissyntymäpäiviään. grand slam -areenalla shang juncheng on kuitenkin jatkanut läpimurtoja, jopa 32-vuotiaana. vahvuus ei ole enää ylitsepääsemätön vaikeus. ! hän on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 55. voidaan sanoa, että hän on perinyt hyvät urheilugeenit vanhemmiltaan, ja hänen tulevaisuutensa on odottamisen arvoinen. tällä kertaa hän menestyi hyvin ja pääsi finaaliin asti. tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun hän pääsi kiertueen finaaliin tapahtuma ei ollut korkea, se oli jo suuri läpimurto.

vertailun vuoksi musetti on paljon kuuluisempi olympialaisten kolmantena sijana ja turnauksen kärkisijoittajana italialaisen shang junchengin kokonaisvoima on edelleen vahvempi kuin shang juncheng, ja hän on osallistunut kiertueelle monta kertaa aiemmin. finaalissa musetti sijoittui sijoituksista päätellen 19. sijalle, mikä oli selvästi korkeampi kuin deng chengcheng. tietenkin shang juncheng on nyt erittäin hyvä ja hänellä on kaikki toiveet voittaa uransa ensimmäinen mestaruus kotona.

molemmat pelaajat pelasivat erittäin tiukasti ensimmäisessä erässä. ratkaisevassa 11. pelissä shang juncheng katkaisi tarjoilun tasaisesti, mutta musetti myös murtautui nopeasti takaisin 6-6. tasapelissä shang juncheng kesti musettin takaa-ajon 5-2 ja voitti 7-4. toisessa erässä shang juncheng aloitti 3-0 ja oli erinomaisessa kunnossa. vaikka musetti piti syöttöä, shang juncheng voitti silti 6-1 ja voitti ottelun isolla pisteellä 2-0.