5-1! yamalin hyvät aikomukset menivät hukkaan, lewandowski menetti tilaisuuden tulla rajalle, kostotaistelu oli täynnä tulivoimaa, barcelona voitti kuusi peräkkäistä voittoa

2024-09-23

uudella kaudella vahvasti la ligassa esiintynyt barcelona menestyi heikosti mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella. he hävisivät monacolle, joka katkaisi voittosarjan lyhyen tauon jälkeen team takaisin liigaan ja haastaa villarrealin tällä kaudella suora vuoropuhelu barcelonan kanssa, 5-3 nauroivat, ja nyt he tapaavat jälleen, voiko keltainen sukellusvene iskeä vastustajaan taas lujasti, on tämän taistelun kohokohta! tässä pelissä molemmat joukkueet loivat paljon maalipaikkoja, mutta on selvää, että barcelonan pelaajien loppupotku on vakaampi, mikä hukkaa yamalin hyvät aikomukset, ja rangaistuspotkun ohittanut lewandowski teki silti maalin lisäksi torre syötti ja ampui, ja myös rafinha teki viime hetkellä 2 maalia. lopulta barcelona kosti villarrealin uudella la liga -kaudella ja sijoittui ensimmäiseksi. !

flick seurasi vierasottelussa 4-3-3-järjestelmää. ter stegen, joka teki valtavan virheen mestarien liigassa, pelasi edelleen aloitusmaalivahtina kounde, dominguez, inigo ja gerrard puolustuksessa. garcia ja pedri asettuivat riviin keskikentällä, ja etummaisena kolmantena olivat lewandowski, yamal ja rafinha.

pelin alkamisen jälkeen kaksi joukkuetta pitivät hyökkäyspäätä korkealla ja taistelivat pistimestä. 8. minuutilla pino teki maalin, mutta hän oli selvästi paitsiossa, mikä johti barcelonan maaliin pakeni, melkein ohitti sen 19. minuutilla, kun yamalin taskulaukaus tyrmäsi tolpan päästä osui maaliin, mikä auttoi joukkuetta pääsemään 1-0-johtoon.