uutiset

valioliiga-ganachon keskipiste onana torjui kaksi maagista torjuntaa manchester unitedille 0-0 crystal palacelle

2024-09-22

varhain aamulla 22. syyskuuta pekingin aikaa, valioliigan kauden 2024/2025 viides kierros jatkui crystal palacea vastaan ​​"red devils" manchester unitedin kanssa. pelin ensimmäisellä puoliskolla manchester unitedin garnacho ja b fee iskivät ristiin peräkkäin. toisella puoliajalla onana torjui kaksi maagista torjuntaa rangaistusalueellaan.

entinen manchester unitedin pelaaja voitti onanan 7 hämmästyttävällä torjunnalla voittaakseen mvp:n. jokainen, joka myy ihmisiä, voi tulla kuuluisaksi

pelin ensimmäisellä puoliskolla, 10. minuutilla, manchester united aloitti nopeasti vastahyökkäyksen ja ganaccio sai yhden tilaisuuden hänen vasemman jalkansa laukauksensa torjumiseksi takaisin, ja de ligt teki maalin lähietäisyydellä. maalivahti esti. 26. minuutilla manchester united aloitti hyökkäyksen keskeltä ja meni suoraan rangaistusalueelle ja ampui kaukokulmaan -ylös laukaus osui taas ristiin 32. minuutilla manchester unitedin oikea puoli kulmapotkussa zirkzee nyökkäsi hieman ja ohitti maalin.