shanghai shenhua voitti pohang ironmanin yhdellä jahdilla neljä, ja kiinan superliigajoukkue voitti afc:n mestarien liigan mid-autumn festival -iltana.

2024-09-18

peninsula all media reporter pan lichao

syyskuun 17. päivän iltana pekingin aikaa afc champions leaguen 2024-2025 itä-aasian alueen ensimmäisellä kierroksella shanghai shenhua kohtasi kotonaan etelä-korean joukkueen pohangin.ironman, shenhua jäi puoliajalla ja jahtasi neljä maalia toisella puoliajalla voittaakseen 4:1-voiton.

pohangin takiaironmanmestaruudesta kilpailemiseksi tässä pelissä lähetettiin useita vaihtopelaajia. shenhua on kuitenkin ollut poissa afc champions leaguesta useita vuosia ja on hieman tuntematon ensimmäisellä puoliskolla shenhualla oli 0 laukausta pohangironmankaksi ovenkarmia. toisella puoliajalla jorge teixeira auttoi pohangia tekemään ensimmäisen maalin, fernando auttoi andre luisia tasoittamaan, yang zexiang auttoi malelea ottamaan johtoon, sitten amadou ampui rangaistuspotkun ja malele ampui rangaistuspotkun auttaakseen shenhuaa laajentamaan maalia, gao tianyi oli kirsikka kakun päällä viime hetkellä. pelin loppu, shanghai shenhua 4:1. suuri voitto pohang ironmanista, ja aiemmassa pelissä shandong taishan aloitti myös afc champions leaguen. tämän keskisyksyn aikana kaksi kiinan superliigan joukkuetta antoivat runsaan lahjan faneille ympäri maata. aasian areenalla.

koko pelin ajan shenhuan kotipelaajat olivat erittäin hermostuneita ensimmäisellä puoliskolla oltuaan poissa afc champions leaguesta useiden vuosien ajan, mikä johti moniin virheisiin ja oli erittäin passiivinen. toisella puoliajalla he saavuttivat hyviä tuloksia korvaamalla ulkomaisen avun. ulkomaisen avun ohjaamana he päästivät vähitellen irti ja suoriutuivat omalla tasollaan. kuitenkin, mitä tulee maajoukkueeseen, kotimaiset pelaajat voivat hermostua ja tehdä enemmän virheitä ulkomaisen avun puuttuessa, mikä vaikeuttaa hyvää esiintymistä. seuraavaksi jalkapallovalmentajan ivankovicin on keksittävä parempi vastaus.