hyviä uutisia! shenzhenin urheilijat voittivat 3 kultaa ja 1 hopeaa world skills competitionissa, mikä teki uuden parhaan tuloksen

2024-09-17

shenzhen news network, 16. syyskuuta 2024 (shenzhen special zone news -toimittaja zhuang ruiyu) toimittaja sai tietää shenzhenin kaupungin henkilöstö- ja sosiaaliturvatoimistosta, että hyviä uutisia tuli ranskan lyonista juuri päättyneessä 47. world skills competitionissa kiinan delegaatio voitti 36 kultaa, 9 hopeaa ja 4 pronssia ja sijoittui ensimmäiseksi kultamitalilistalla ja mitalilistalla. heidän joukossaan shenzhenin pelaajat huang jiajie, chen junan, zhuo jiapeng ja zhang zihong voittivat 3 kultaa ja 1 hopeaa. ennätys shenzhenin parhaasta tuloksesta world skills competitionissa!

worldskills competition on korkeimman tason, laajin ja vaikutusvaltaisin ammatillinen kilpailu maailmassa.

47. world skills competition päättyi 15. syyskuuta lyonissa, ranskassa. kilpailuun osallistui yli 1 400 kilpailijaa lähes 70 maasta ja alueelta ympäri maailmaa osallistua kaikkiin 59 tapahtumaan kilpailussa kilpailijoiden keski-ikä on 22 vuotta, mukaan lukien 4 kilpailijaa shenzhenistä, jotka osallistuvat 4 kilpailuun, mukaan lukien pilvilaskenta, optoelektroniikka, teollinen suunnittelutekniikka ja graafinen suunnittelu.

on raportoitu, että huang jiajie, kilpailija shenzhen technician collegesta, voitti kultamitalin cloud computing -projektissa. tämä on toinen kerta, kun shenzhenin kilpailija voitti mestaruuden tässä projektissa tämän maailman kilpailun zhuo jiapeng, kilpailija shenzhenin teknikon korkeakoulusta, voitti ensimmäisen kultamitalin tässä tapahtumassa. chen junan shenzhenin tietotekniikan instituutista voitti mestaruuden optoelektroniikan teknologiaprojektissa ensimmäisessä national skills competitionissa vuonna 2020. neljän vuoden kovan työn jälkeen hän lopulta edusti kiinaa ja voitti korkeimman mitalin optoelektroniikan projektissa. zhang zihong shenzhen technician collegesta voitti hopeamitalin graafisen suunnittelun teknologiaprojektissa.