wcihl|shenzhenin naisten jääkiekkojoukkue piti vastustajan puhtaana ensimmäistä kertaa tällä kaudella

2024-09-17

syyskuun 15. päivänä kiinan naisten jääkiekkoliigan (wcihl) runkosarjan 2024-2025 7. kierroksella shenzhen kunlun red star -naisten jääkiekkojoukkue voitti harbin women's hockey teamin 9:0 ja saavutti puhtaan pelin. liu zhixin teki ensimmäistä kertaa hattutempun shenzhen kunlun red star women's hockey teamin puolesta.
tässä pelissä shenzhen kunlun red star women's hockey teamin avauskokoonpanoon kuuluvat hyökkääjät daniel fox, wang jiaxin ja hunter barnett, puolustajat liu zhixin ja emma keenan sekä maalivahti song tianxin. ensimmäisessä pelissä, 3 minuuttia ja 49 sekuntia, wang jiaxin esti pallon maaliin 45 sekuntia, daniel fox palasi pallon syöttämisen jälkeen, emily rickwood teki maalin 15 minuuttia ja 16 sekuntia. viimeisellä hetkellä emma keenan teki maalin 3:0 minuuttia ja 55 sekuntia, yang jinglai palasi ohitti sinisen linjan, emily rickwood syötti pallon, ja pi yunlin seurasi ja teki maalin. 18 minuuttia ja 45 sekuntia daniel fox syötti pallon, hunter barnettin laukaus estettiin. ja wang jiaxin teki lisälaukauksen rikkoen maalin, 5:0. ensimmäisessä pelissä shenzhen kunlun red star johti maalia kohti tehtyjen laukausten määrässä 31:2.
toisessa pelissä liu zhixin, yang jinglei ja wang jiaxin osuivat maalitolppaan peräkkäin yang jinglei murtautui pallolla takakentälle ja vastustajan maalivahti esti laukauksen. ajassa 34 minuuttia ja 46 sekuntia yang jinglei syötti, emily rickwood syötti, ja pi yunlin vastaanotti pallon ja ampui maalin, 6:0 36 minuutin ja 35 sekunnin kohdalla maggie mceachern ylitti maalin eteen. daniel · fox työnsi kevyesti, hunter barnett seurasi ja löi tyhjän maalin verkkoon 39 minuutin ja 56 sekunnin kohdalla maggie mceachern syötti pallon, daniel fox syötti ja liu zhixin seurasi ja teki maalin. 8:0. toisessa pelissä shenzhen kunlun red star johti maalia kohti tehtyjen laukausten määrässä 32:0.
kolmannessa pelissä maalivahti liu yuchan korvasi song tianxinin. harbinin joukkue tehosti hyökkäystään ja uhkasi shenzhen kunlun red star -maalia useita kertoja. liu yuchan pysyi keskittyneenä ja torjui vastustajan laukauksen. klo 42 minuuttia ja 03 sekuntia, yang jingle ohitti pallon, wen lu tiputti pallon löytääkseen aukon, liu zhixin sai pallon ja ampui, 9:0. kolmannessa pelissä shenzhen kunlun red star johti maalia kohti tehtyjen laukausten määrässä 14:4.
koko pelin aikana shenzhen kunlun red star women's hockey team laukoi maaliin 77:6, ja virheiden rangaistusaika oli 2 minuuttia - 2 minuuttia maalivahti song tianxin torjui 2 onnistunutta ja liu yuchan torjui 4 onnistunutta. tallennuksen onnistumisprosentti 100%. aikataulun mukaan 16. syyskuuta shenzhen kunlun red starin naisten jääkiekkojoukkue kohtaa qiqihar landi -joukkueen.
(kuvan tarjoaa shenzhen kunlun red star club)
toimittaja ouyang chenyu arvosteli wen jingin toisen arvostelun, dang yihaon kolmannen arvostelun ja xu xingdongin kolmannen arvostelun
(kirjoittaja: shenzhen special economic zone news reportteri wu mengfei)