yleisurheilun mestaruuskilpailujen viimeisenä päivänä miesten ja naisten aitajuoksu "silmämiesten" xu zhuoyin ja wu yannin välillä voitti mestaruuden.

2024-09-16

00:58

chao news -asiakastoimittaja zhao lei

syyskuun 16. päivän iltana quzhoun urheilukeskuksessa pidetyt vuoden 2024 yleisurheilun mestaruuskilpailut aloittivat finaalin miesten ja naisten aitajuoksujen finaalissa kaksi olympiaurheilijaa, xu zhuoyi ja wu yanni, "silmälasimiehiä". ”, halusi voittaa vastaavasti mestaruuden.

xu zhuoyi, joka eteni miesten 110 metrin aitajuoksun välieriin ajalla 13,42 sekuntia, aloitti finaalissa radalta 6. ase ammuttiin käyntiin, eikä xu zhuoyilla ollut ensimmäisen liikkujan etua, kun hän reagoi 0,171 sekunnissa. erinomaisella poljinnopeudellaan ja esteenpoistotaitollaan xu zhuoyi ja liu junqian, toinen pariisin olympialaisiin osallistunut urheilija, olivat kuitenkin niskan kärjessä. kilpailun toisella puoliskolla xu zhuoyi luotti parempaan kestävyyteensä päästäkseen vähitellen eroon liu junqianista ja noustakseen johtoaseman yksin. loppusprintissä xu zhuoyi ylitti maaliviivan kaikin voimin ja voitti mestaruuden. ajastin oli 13,31 sekuntia. jiangsun pelaaja liu junqian voitti toiseksi 13,41 sekunnissa ja shanghain pelaaja chen yuanjiang voitti kolmannen sijan 13,49 sekunnissa.

naisten 100 metrin aitajuoksun finaalissa wu yannin voitto vaikutti vieläkin helpommalta. hänen aikansa 13,05 sekuntia oli 0,34 sekuntia ennen toiseksi tullutta chen yinfengia. yunnanin pelaaja chen yinfeng osui linjaan toiseksi 13,39 sekunnissa ja fujianin pelaaja wu binbin sijoittui kolmanneksi 13,41 sekunnissa.

ilman lin yuwein kilpailua ja puolustava mestari ilmoitti yhtäkkiä vetäytymisestä ennen peliä, wu yanni voitti tämän kilpailun erittäin helposti. on syytä mainita, että wu yanni yksin oli 8 maan kymmenen parhaan tuloksen joukossa tänä vuonna naisten 100 metrin aitajuoksussa.

pelin jälkeen wu yanni kiersi kentän ja tuli jokaiselle katsojaosastolle heiluttaen ja kumartaen yleisöä, joka hurrasi häntä.