messi palaa kahden kuukauden kuluttua! 2 maalia ja 1 syöttö! kaikki ovat upeita maaleja tai syöttöjä!

2024-09-15

syyskuun 15. päivänä maailmanmestari messi palasi kahden kuukauden jälkeen! tämä on messin pisin poissaolo 18 vuoteen, joten ulkomaailma epäilee hänen fyysistä kuntoaan hänen ikääntyessään. messi on kuitenkin todistanut varsinaisessa taistelussa, että niin kauan kuin vastustaja ei tee vakavia rikoksia, hänen fyysinen kuntonsa riittää tukemaan häntä missä tahansa kilpailussa. inter miami kaatoi philadelphia unionin kotonaan 3-1. messi teki kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla, molemmat upeita maaleja. ennen pelin loppua puolustamisen jälkeen messi avusti loistavasti suarezia tehden 2 maalia ja yhden syöttöpisteen, mikä johti joukkueen peruuttamaan ponnistelun.

messi kohtasi joukkuetovereidensa vastoinkäymiset, jotka pidättelivät häntä, kun hän tuli vastaan. hänen vastustajansa käytti miami internationalin abstraktia puolustusta huijatakseen puolustajan maalintekoon, ja miami international putosi jälleen alussa. inter miamin vakiintuttua messi ryhtyi johtamaan joukkuetta vastahyökkäykseen ja teki peräkkäisiä maaleja lyhyessä ajassa, mikä johti joukkueen ohittamaan maalin ja pelastamaan joukkueen. sitten hän lähetti syöttöpisteen voittaakseen pelin.

kun messi teki virheen international miamin puolustuksessa, hän käytti ensin pitkän matkan ja tarkkaa syöttöä löytääkseen joukkuetoverinsa. valitettavasti hänen asemansa ei ollut lähellä maalia, ja myös vastustaja oli paikallaan, joten hän ei poseerannut uhkaus. sitten messi teki peräkkäisiä maaleja suarezin ja alban syöttöillä yhdistettynä vaistomaiseen toimintaan ja siirtyi pallokuningastilaan. hänen molemmat maalinsa perustuivat taitoihin, ja ne eroavat täysin kakun ohittaneiden superjättiläisten halvoista lyönneistä. ennen puoliaikaa messi teki melkein 2 maalia ja antoi yhden syöttöpisteen. hän ravisteli jatkuvasti kaksinkertaisten joukkueiden alla ja syötti pallon suarezille myös laadukkaasti ja teki maalin. valitettavasti messi oli hieman paitsiossa ja maali oli virheellinen. messi ja suarez toistivat tämän tuloksen kuitenkin eri tavoin ennen pelin loppua.

tällä tavalla messi pelasti joukkueen heti palattuaan tehden 2 maalia ja 1 maalisyöttöä, kahdesti puoliajalla ja peräkkäisiä maaleja lyhyessä ajassa. aivan kuten kun hän liittyi inter miamiin viime vuonna debyyttinsä aikana, hän teki väliajan voittajan vaihtopelaajana, mikä johti joukkueen voittoon ja lopulta mestaruuden. messillä on tämä kyky. nyt kun hän on palannut, hän voi pelastaa joukkueen. kun tällainen messi laitetaan mm-mestari argentiinan kokoonpanoon, mm-kisoissa pelaaminen ei ole ongelma.