kansalliset ratapyöräilyn mestaruuskilpailut päättyivät heilongjiangin joukkueen voittamiseen 4 kultamitalia

2024-09-13

alkuperäinen nimi: national track cycling championships päättyi heilongjiangin joukkueen voittamiseen 4 kultamitalia
china news service, harbin, 12. syyskuuta (reportteri wang nina) heilongjiangin maakunnan urheilutoimisto ilmoitti 12. päivänä, että vuoden 2024 kansalliset ratapyöräilyn mestaruuskilpailut ja vuoden 2024 nuorten ratapyöräilyn mestaruuskilpailut päättyivät liaoningin maakunnassa 11. päivänä heilongjiangin joukkue voitti mitalit ja 2 hopeaa. heistä sun wentao ja ju jinyang voittivat kumpikin 2 kultamitalia ja li ruyi rikkoi nuorisoryhmän kilpailuennätyksen.
aikuisten kilpailussa heilongjiangin ja shanghain urheiluyliopiston yhteinen harjoitustiimi, joka koostui sun wentaosta (heilongjiang), ju jinyangista (heilongjiang), zhang haiaosta, wu junjiesta ja hu haojunista, voitti miesten 4 kilometrin joukkueen takaa-ajoon. sun wentao ja wu junjie voittivat madisonin kilpailun mestaruuden yhteiselle harjoitusjoukkueelle ja heilongjiangin joukkue voitti kolmannen sijan madisonissa. ju jinyang voitti miesten 4 km henkilökohtaisen takaa-ajon mestaruuden.
nuorten ryhmäkilpailussa li ruyi voitti 250 metrin aika-ajon mestaruuden ajalla 18,003 sekuntia ja voitti ryhmän uuden ennätyksen. heilongjiangin joukkue voitti toiseksi naisten 4 kilometrin joukkuetakaa-ajon ja madisonin kilpailun.
puoli kuukautta sitten li ruyi ja hänen maajoukkuetoverinsa auttoivat kiinan joukkuetta voittamaan uci:n nuorten ratapyöräilyn maailmanmestaruuskilpailujen miesten joukkuesprinttikilpailun toiseksi ja rikkoivat aasian nuorten ennätyksen tässä tapahtumassa. tässä mestaruuskilpailussa hän jatkoi hyvää kilpailumuotoaan.
li ruyi sanoi: "pyöräilyn viehätys on jatkuva ylittäminen. vastustajien ylittäminen kentällä on itse asiassa itsensä ylittämistä. tällä kertaa rikkoin kilpailuennätyksen, mikä on minulle läpimurto ja inspiraatio."
tämä on ensimmäinen kerta, kun 18-vuotias li ruyi osallistuu valtakunnallisiin ratamestaruuskilpailuihin, ja se on myös hänen viimeinen kerta nuorten ryhmäkilpailussa. ensi vuonna hän astuu aikuisten ryhmään ja kohtaa vahvemmat vastustajat ja suurempia haasteita.
meng lang, heilongjiangin maakunnan jousiammuntaurheilujohtamiskeskuksen apulaisjohtaja, sanoi pelin jälkeen, että "välittäminen ja ohjaaminen" on heilongjiangin maakunnan pyöräilyjoukkueen perinne vanha johtaa uutta, vanha valmentaja johtaa uutta valmentajaa vanhat pelaajat johtavat uusia pelaajia. "valmentajamme ovat kaikki kansallisia mestareita ja he ovat suorittaneet maisterin tutkinnon pekingin liikuntayliopistosta. eläkkeelle jäämisen jälkeen he jäävät joukkueeseen valmennustyöhön. tämä on myös pyöräilyjoukkueemme perinne ja perintö vuosien varrella." meng lang sanoi.
lähde: china news network