uutiset

sabalenka saavuttaa ennätyksellisen 11 pelin voittoputken ja on ensimmäisen us open -tittelinsä partaalla. pegula jäljittää mukhovan ensimmäisessä erässä

2024-09-07

6. syyskuuta 2024 us open aloitti 11. pelipäivänsä. sabalenka pyyhkäisi zheng qinwenin viimeisellä kierroksella saavuttaen menestyksekkäästi 11 peräkkäistä voittoa ja voitti navarron välierässä, tehden kaksi tärkeää ennätystä, ja tekee kaikkensa voittaakseen flushingin ensimmäisen mestaruuden. samaan aikaan, toisessa semifinaalissa, pegula jäi mukhovaa 1-3 jäljessä ensimmäisessä erässä. vaikka hän taisteli useista taitepisteistä kolmannessa pelissä, hän epäonnistui rahassa. sitten hän hävisi pitäessään syöttöä, ja tilanne. jännittyi yhä enemmän.

sabalenka on tällä hetkellä maailmanlistalla toisella sijalla ja hänellä on jo kaksi australian openin mestaruutta. tällä kaudella hän voitti pegulan cincinnati 1000 -finaalissa voittaakseen sitten mestaruuden. sitten hän siirtyi us openiin, ja hänen suorituksensa oli edelleen vahva. välierissä hän voitti helposti zheng qinwenin, suoritti kolme peräkkäistä tappoa kiinalaista siskoa vastaan ​​ja eteni menestyksekkäästi finaaliin kilpaillakseen navarron kanssa viimeisestä paikasta. turnauksen 13. sijana navarro murtautui us openin välieriin ensimmäistä kertaa, mutta kohtasi sabalenkan vahvan syöttö- ja hyökkäyksen, eikä lopulta kestänyt painetta. sabalenka löi pelissä 8 ässää, 21 voittopistettä enemmän kuin vastustajansa. hän teki 14 pistettä 17 verkkoyrityksellä ja voitti lopulta navarron suorissa eräissä 6-3, 7-6 ja eteni us openiin finaalit. tämä voitto ei antanut hänelle vain 11 peräkkäistä voittoa kiertueella, vaan myös kaksi ennätystä: pääsy us openin finaaliin toisena peräkkäisenä vuonna ja uransa neljännen grand slam -finaalimatkan avaaminen, pyrkien ensimmäiseen us openin kruunuun. ja kolmas grand slam -titteli.

samaan aikaan pegulan ja mukhovan välierissä ensimmäinen erä alkoi molemminpuolisilla takuilla. kolmannessa pelissä, vaikka pegula pakotti kolme taitepalloa, mukhova ratkaisi ne kaikki ja pisteet palasivat tasapeliin. kertaa , mukhova kamppaili lopulta syöttöä vastaan ​​ja rikkoi sitten helposti syöttönsä 4. pelissä. pegula johtaa tällä hetkellä mukhovaa 1-3 ja voi kärsiä tappion ensimmäisessä erässä.