uutiset

syy jalkapallomaajoukkueen fiaskoon paljastuu! kuuluisa puhuja kertoo totuuden, mutta valmentaja syyttää syyllistä ja tekee kolme nöyryyttävää ennätystä

2024-09-06

syy jalkapallomaajoukkueen fiaskoon paljastuu! kuuluisa puhuja kertoi totuuden, valmentaja vältti vastuuta ja teki kolme nöyryyttävää ennätystä. jalkapallon mm-karsintojen aasian 18 parhaan joukkojen c-lohkon ensimmäisellä kierroksella jalkapallomaajoukkue pelasi japania vastaan. vaikka kaikki ennustivat jalkapallomaajoukkueen häviävän ennen ottelua, monet eivät olisi uskoneet että jalkapallomaajoukkue hävisi 0-7 ja 0-7 tämä tulos on myös jalkapallomaajoukkueen kaikkien aikojen pahin tappio kahden joukkueen yhteenotossa.

jalkapallomaajoukkue on tällä välierässä samassa lohkossa japanin, saudi-arabian, australian, indonesian ja bahrainin kanssa kansainvälisissä a-tason kilpailuissa jalkapallomaajoukkue on pelannut japanin joukkuetta vastaan ​​37 kertaa historian aikana. ja on saavuttanut 13 voittoa, 9 tasapeliä ja 15 tappiota. viimeksi he voittivat japanin joukkueen vuonna 1998. edellisen kerran joukkueet kohtasivat vuoden 2022 itä-aasian cupissa sitä ennen jalkapallomaajoukkue oli hävinnyt japanin joukkueelle enintään 2 maalilla. tässä kampanjassa jalkapallovalmentaja ivankovic järjesti 442-muodostelman, jossa hyökkääjinä olivat wu lei ja zhang yuning. kuitenkin vain 12 minuutin jälkeen jalkapallon puolustus teki vakavan virheen pelin lopussa kaoru misaki teki maalin, ja japanin joukkue päätti toisen puoliajan 2-0-johtoon.

pelin toisella puoliskolla japanin joukkue otti pelin täysin haltuunsa. 52. minuutilla minamino takumi teki maalin kahdesti 77. minuutilla ito junyan laukaus osui maaliin. 86. minuutilla bao jianying teki maalin hävisi 0-7.

kukaan ei varmasti kiellä jalkapallomaajoukkueen ja japanin joukkueen välistä kuilua, mutta kukaan ei uskalla ennustaa, että ero näiden kahden joukkueen välillä tulee olemaan valtava, koska jalkapallomaajoukkue ei ole koskaan aiemmin hävinnyt kahta maalia enempää. tällä kertaa jalkapallomaajoukkue on asettanut uuden alarajan, vain tällä tappiolla jalkapallomaajoukkue teki kolme nöyryyttävää ennätystä. ensimmäinen on, että 0-7 on jalkapallomaajoukkueen historian suurin tappio japanilaisia ​​vastaan toinen on se, että jalkapallomaajoukkue on päästänyt eniten maaleja yhdessä ottelussa, 0-7 maailman alkukilpailut. tästä pelistä monet kuuluisat kommentaattorit ovat ilmaisseet mielipiteensä, että kiinalaisilla pelaajilla ei ole taisteluhenkeä, taitojen puute, ponnistuksen puute, hauras puolustus, tyhjä taktiikka ja kaikkia positiivisia elementtejä on vaikea löytää. huang jianxiang uskoo, että jalkapallomaajoukkue on kaikilta osin jälkeen japanin joukkueesta ja on vielä vähemmän energinen kuin vastustajansa. zhan jun moitti vihaisesti valmentajaa, oliko hän tutkinut ja ottanut käyttöön japanin joukkueen hyökkäysrutiinia? onko sinulla tarkka arvio jalkapallomaajoukkueen vahvuudesta? vastaako 442:n aloituskokoonpano kahden osapuolen voimavertailua?

ulkomaailman epäilysten edessä päävalmentaja ivankovic vältti haastattelussa tärkeän ja jätti tärkeän huomiotta sanoen, että japanin joukkue ei ole vain vahva joukkue aasiassa, vaan myös vahva joukkue maailmassa pelissä, mutta he päästivät liian monta maalia pelin aikana, ja joitain maaleja ei olisi pitänyt päästää. toisen puoliajan säätöjen osalta ivankovic sanoi, että pelin ensimmäisellä puoliskolla oli joitain ongelmia, joten puolustajien määrää lisättiin toisella puoliajalla yrittäessään nopeuttaa siirtymärytmiä paikoissa, jolloin vastustaja voi tarttua tilaisuuteen. lopuksi ivankovic sanoi myös, että tulevaisuudessa on vielä 9 peliä, ja hän analysoi tätä peliä huolellisesti pelaajien kanssa, vahvistaa valmisteluja ja käyttää väliajan perusteellisiin valmisteluihin. valmentajana ivankovic on aina korostanut objektiivisia tekijöitä, ei puhunut omista ongelmistaan ​​ja vältteli omia velvollisuuksiaan, joten nyt ulkomaailma pyytää häntä irtisanomaan pois luokasta.