saudi-arabian viimeisin pisteraportti: jeddah nationals järkyttynyt, ronaldo teki maalin, riad voitti villisti

2024-08-28

saudi-liigan toisella kierroksella pelattiin useita pelejä. buraidah pioneers hävisi kotonaan 0-1 al khubair kudisiyalle. turki ammar teki pelin ainoan maalin 79. minuutilla. blaide pioneersilla oli hyvin vähän paikkoja koko pelin ajan, vain 3 huonoa laukausta, eikä yksikään osunut maaliin. huber kudisiya on edelleen paljon vahvempi ja tekee 1 maalin 11 laukauksella. khubair kudisiya on voittanut kaksi peräkkäistä peliä uudella kaudella eikä ole päästänyt maalia kummassakaan pelissä. tämän ansiosta khubair kudisiya sijoittuu väliaikaisesti liigan ensimmäiseksi.

jeddah national kärsi häiriöstä vierasottelussa ja hävisi al-hasa conquerorsille 0-1. ottelun ainoa maali syntyi 54. minuutilla, kun tavares teki maalin kaukolaukauksesta. tämä tavoite on tuhansien dollarien arvoinen. jeddah nationalin kokonaisarvo on peräti 131 miljoonaa euroa. kuitenkin jeddah nationals, jolla oli vahva joukkue, hävisi al-hasa conquestille, jonka kokonaisarvo oli vain 14,99 miljoonaa euroa. jeddah national laukoi vain 9 laukausta tässä pelissä, mikä oli huono suoritus. jeddah national voitti yhden voiton ja yhden tappion uuden kauden kahdessa ensimmäisessä liigaottelussa ja teki vain 3 pistettä.