2-1! US Openin ensimmäinen päivä oli kaoottinen, 3 kiinalaista pelaajaa putosi! Zheng Qinwenin paluu on niin jännittävä

2024-08-27

Varhain aamulla 27. elokuuta, Pekingin aikaa, vuoden 2024 US Tennis Openin ensimmäinen kierros alkoi täydessä vauhdissa. Monet kiinalaiset pelaajat päättivät pelin 2-1, Wang Yafan eteni helposti Sakkarin vamman vuoksi. Yuan Yue eteni helposti E-Andreevalle 0-2, Wang Xiyu hävisi Parille 0-2, ja miesten kaksinpelissä Shang Juncheng voitti Bublikin 3-2 ja Buyunchaoket hävisi Rudelle 0-3. Tähän mennessä 3 henkilöä on ylennetty ja 3 henkilöä on eliminoitu, mikä luo ilon ja surun yön.

Zheng Qinwen VS Anisimova

Siemenenä nro 7 Zheng Qinwenin vastustaja ensimmäisellä kierroksella oli Anisimova, joka osallistui villinä korttina. Jälkimmäinen voitti Sabalenkan Toronton WTA1000-asemalla aiemmin tässä kuussa ja voitti lopulta toiseksi.

Ensimmäisessä erässä Zheng Qinwen oli huonossa kunnossa ja voitti 6-4. Toisen erän jälkeen Zheng Qinwen löysi lopulta ottelumuotonsa ja voitti samalla tuloksella 6-4, ja kokonaistulos oli tasan 1-1. Viimeisessä ratkaisevassa erässä Zheng Qinwen hävisi asteittain ja hävisi jälleen 2-6. Zheng Qinwen kärsi ensimmäisen kierroksen tappion.

Yuan Yue VS E-Andreeva

Kun Zheng Qinwen etenee toiselle kierrokselle, hänen vastustajansa on E-Andreeva, joka kohtasi kiinalaisen Yuan Yuen ja voitti ensimmäisen erän 6-3 ja voitti tasapelin toisessa erässä. Yuan Yue eteni kokonaispisteillä 2-0, ja se loi myös kiusallisen ennätyksen. Kaikki neljä Grand Slam -turnausta kärsivät ensimmäisen kierroksen tappion.

Wang Yafan vs Sakari

Kiina Golden Flower eteni myös toiselle kierrokselle, samoin kuin Wang Yafan voitettuaan ensimmäisen erän 6-2, nro 9 siemen Sakari loukkaantui ja päätti lopulta vetäytyä Tällä tavalla Wang Yafan voi voittaa viisi peräkkäistä Grand Slam -turnausta . Toiselle kierrokselle.

Wang Xiyu VS Pari

Ottelussa Wang Xiyun ja maailmanlistan 60 Parryn välillä hän hävisi vastustajansa kahdessa peräkkäisessä välierässä lukemin 6-7 (2), 6-7 (5). Yafan ylennyksestä kolmannelle kierrokselle.

Kahdessa muussa miesten kaksinpelissä Shang Juncheng ja Buyunchaoket osallistuivat yhdessä.

Ensimmäisenä esiintynyt Shang Juncheng kohtasi 27. sijan. Molemmat osapuolet pelasivat täyden viiden erän ottelun. Lopulta Shang Juncheng voitti niukasti kokonaispisteillä 3-2 US Openin ja voitti 30 parasta Grand Slam -tapahtumassa.

Myöhemmin pelannut Buyunchaoket kohtasi 8. sijan Ruden. Edellisellä karsintakierroksella Buyunchoket voitti kolme peliä peräkkäin ja osallistui Grand Slam -turnauksen pääarvontaan ensimmäistä kertaa urallaan ja suoritti henkilökohtaisen läpimurron. Nyt US Openin pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Bouyunchokert kohtasi Ruden ja hävisi ensimmäisen erän 6-7 (2), toisen erän jälleen 2-6 ja kolmannen erän myös 2-6 kokonaispisteillä 0 -3 tuhoisa tappio.