uutiset

US Openin ensimmäinen päivä: Kiinan legion voitti 3 ja hävisi 3, Zheng Qinwen käänsi 2-1, Shang Juncheng järkyttynyt ja teki historiaa

2024-08-27

2024 US Openin ensimmäisenä päivänä, tänä pelipäivänä, yhteensä 6 Kiinan legionin jäsentä pelasi kaksinpelin pääarvona ja saavutti ennätyksen 3 voittoa ja 3 tappiota. Heistä Zheng Qinwen, Wang Yafan ja Shang Juncheng etenivät menestyksekkäästi toiselle kierrokselle Yuan Yue, Wang Xiyu ja Buyun Langket.

Zheng Qinwen kaatoi Anisimovan 2-1. No. 7 siemen, Kiinan nro 1 sisar, ja uusi olympiavoittaja Zheng Qinwen kohtasi paikallisen tähden Anisimovan, joka sijoittui 49. sijalle, ensimmäisellä kierroksella voittaen 4-6 6-4 6-2 isolla tuloksella 2-1, jännittävä alku.

Wang Yafan pelasi ensimmäisellä kierroksella 9. sijan Sakaria vastaan. Läpäisi onnistuneesti ensimmäisen kierroksen viidessä peräkkäisessä Grand Slam -turnauksessa.

Shang Juncheng teki historiaa järkyttyneellä Bublikilla ensimmäisellä kierroksella. Shang Juncheng taisteli kovasti viidessä erässä ja voitti vastustajansa 6-4, 3-6, 5-7, 6-3, 6-4. Järkytystä! Voitti US Openin pääarvon ensimmäistä kertaa urallaan ja eteni menestyksekkäästi toiselle kierrokselle.

Yuan Yue hävisi Erika Andreevalle 3-6 6-7(7). .

Wang Xiyu hävisi ranskalaiselle pelaajalle Parrylle 6-7(2) 6-7(5) ja menetti mahdollisuuden edetä toiselle kierrokselle.

Ensimmäistä kertaa karsintakierroksen läpi selvinnyt ja US Openin pääsarjaan edennyt Bronket kohtasi Ruudin ensimmäisessä erässä Vielä vahvempi, hän voitti kaksi peräkkäistä 6-2 erää ja eliminoi Bouyenlangkten isolla pisteellä 3-0.

Kuinka monta pistettä voit antaa Kiinan legioonan suoritukselle ensimmäisenä päivänä?