Hieno 3-2! Shang Juncheng teki uuden ennätyksen, ja Kiinan legioonalla oli 3 voittoa ja 3 tappiota.

2024-08-27

Vuoden 2024 US Openin ensimmäisenä ottelupäivänä Kiinan legionilla on tällä hetkellä 3 voittoa ja 3 tappiota, ja Kiinan sisar Zheng Qinwen liittyi Wang Yafanin kanssa Kiinan vuoden 2005 jälkeiseen nousevaan tähteen Shangguan taisteli kovasti 5 erässä, voitti Bublikin 3-2 ja voitti henkilökohtaisen kauneuden. Kiinan kultakukka Yuan Yue ja Wang Xiyu hävisivät vastustajilleen ja pysähtyivät ensimmäisellä kierroksella. Buyunchaoket hävisi 8. sijalle Rudelle 0-3 ja jäi seuraavalle kierrokselle.

Shang Juncheng sijoittui 72. sijalle 27. sijaa vastaan ​​ja voitti 214 minuuttia ensimmäisen erän, jota seurasi Bublik 6-5 ja 2 erää. 4. erässä Shang Juncheng räjähti 5-0 ja voitti vastustajansa 3 peräkkäistä peliä. Lopulta hän voitti 4. erän 6-3, ja ratkaisevassa erässä Shang oli tasan Juncheng kesti Paineen alaisena hän voitti loppuerän 6-4 ja voitti Bublikin isolla pisteellä 3-2, etenemällä toiselle kierrokselle.

Onnittelut Shang Junchengille US Openin voitosta. Tämä on Shang Junchengin uran ensimmäinen US Openin voitto. Seuraavalla kierroksella Shang Juncheng kohtaa voittajan Carl Bayesin ja Hornskyn.

Zheng Qinwen käänsi villikorttipelaaja Anisimovan 2-1 ja eteni onnistuneesti seuraavalle kierrokselle. Toisella kierroksella Zheng Qinwen sai PK:n Andreevan kanssa, joka oli juuri voittanut Yuan Yuen. Wang Yafan sai Sakarin eläkelahjan ja eteni toiselle kierrokselle. Seuraavalla kierroksella Wang Yafanin vastustaja oli Pali, joka oli juuri voittanut Wang Xiyun.